Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- One mobilszolgáltatások
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- iPhone topik
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- Megmutatta a Google az Android 16 Material 3 Expressive felületét
- Ujjal lehet mutogatni a Huawei csúcsórájára
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- myPhone Watch Adventure - ha fontos a forma
- Google Pixel topik
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chapel
addikt
Most azt mondanám bár ne tudnánk mert összejött volna meló a tervezett valamelyik autógyárba az új papírossal,de legyen
j.bravo: Igazából jogos amit mondtál, mármint a visszatérés miért is lenne ha egyszer nincs meló; nos megkerestem egy helyi állat alapítványt a fotóimmal, hogy látom van naptár meg sok macsek és rendesen kapnak adományokat, ügyesen csinálják...nem lenne jó egy fotós aki pro képeket lőne az adoptálható macskafülekről, plusz naptár és ami kell és operatőrként is jelenem vagyok. Hát pont keresnek ilyen embert....lehet szurkolni, ezért vettem újra szettet
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Bosch GMS 120
- https://www.mac-audio.de/en/car-audio/subwoofer//mac-mobil-street-sub-108a
- BOMBA ÁRON ELADÓ! Üzleti HP Elitebook 640 G9 Laptop! / i5-1235U 16GB 256GB 14"col garancia/
- Akciós áron eladó HP Elitebook 850 G7 / I7 10610U/16 GB/512 SSD/15"/FHD/IPS/MX 250
- Szuper áron eladó új ACER SWIFT EDGE 16 /R7-7735U/16GB/512SSD/ 4K OLED
Üzleti előfizetők hirdetései
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Samsung Galaxy Z Fold5 / 512 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest