Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• adalbert1
    veterán

Igazából én a saját bőrömön vettem észre, hogy magában az olvasgatás semmit sem ér... Teljesen máshogy jönnek le a dolgok, ha beleolvasok most egy könyvbe párszáz k hand után, mint eleinte, mikor azt hittem hogy értem, közben meg nem is annyira, illetve minél többet játszol annál érdekesebb szituácók adódnak.
    Tehát a könyvek, leírások szerintem minél több játéktapasztalattal kombinálva jók...
    Nem mindegy az se, hogy milyen limitre írták azokat a dolgokat amiket olvastál, mert ha tegyük fel valami medium stakesre, te pedig micron játszol, akkor nagyon sok mindent el is felejthetsz, az ellenfelek nagy része totál kaotikusan fog játszani (ezzel nem azt mondom, hogy esetleg micro limiten nincsenek jó játékosok, de sokkal több kiszámíthatatlan amatőr van, mint profibb)...

Nyílván magasabb téteken tisztább és szebb játék megy, de azért 50$ nem valami sok, gyorsan el lehet szórni még nl10-en is (nekem anno az első felutalásom talán 2 óráig tartott ki :) )...
    Ha fejlődni akarsz kezdőként és nem akarsz többet rászánni, akkor szerintem is menj 1-2 szinttel lejebb, ott is lehet tanulni (ha mást nem, legalább azt, hogy hogyan nem kellene játszani).

Új hozzászólás Aktív témák