- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
Aktív témák
-
Memphis
tag
na de az ilyen rangot se pacsira kéne adni csak olyat aki tényleg JÁR is focizni
-
-
Memphis
tag
ha jó idő van most vasárnap még sziget lenne a menő.mi csak felvetettük hogy ha van olyan ember aki tudja magáról hogy szivesen képezne velünk egy FIX magot aki heti rendszerességgel bérelne termet az jelentkezzen. a szokásos időpontot meg szerintem csak ugy tudjuk megbeszélni hogy előtte legalább 1x elmegyünk oda és majd utána megdumáljuk
-
Memphis
tag
nekem 8
-
Memphis
tag
semmmi nem volt kevesen voltunk elkezdtünk játszani 3v3-at akkor megjött launcs és lett 3v4 aztán beállt még 4 srác és lett 6v5 első meccset 11-3-ra nyertük a 2. 6-3 oda lett. A mi csapatunk: launcs,Som@,Bobojsza+haverja,DrSoul, én
Ellenfél: Unknown+Endre -
Memphis
tag
ez is megvót
thx a játékot -
Memphis
tag
huhhh...kösszi hogy szóltál
-
Memphis
tag
remélem a szigeten is lesz pár lelkes ember aki estleg be akar majd állni
-
Memphis
tag
oda szoktunk menni mindig
-
Memphis
tag
hmm...ez elég nehézkesen akar összejönni de remélem azért összejön
-
Memphis
tag
ajajjj....nem lesz csodakapusunk?
-
Memphis
tag
eddig én mindig Som@ ellen játszottam és szerintem ez igy volt jó :) ez a mostani volt a legjobb...de majd kiegészülünk Bobojszával is és szerintem Saky is jól jön majd...eddig csak jót hallottam róla :)
-
Memphis
tag
jó most még csak hétfő van majd még meglátjuk többiek mit mondanak
-
Memphis
tag
következő most vasárnap?
-
Memphis
tag
ha már szerénységről van szó kénytelen vagyok észrevenni hogy olyan gyors voltam a támadásaimnál hogy az egyiknél még az órámat is megtudtam nézni 2 csel között :DDD [L]http://kep.tar.hu/launcser/index.phtml?aid=27592604&pid=3296677&beginnum=24[/L]
-
Memphis
tag
na igen ez nagyon jo kis meccs volt :)
-
Memphis
tag
a képeket plzzz a képekkkeeeettt :))
-
Memphis
tag
én pár perc múlva indulok ugyhogy kisqpi te is aktivizáld magad.pötyi meg tom hogy közel lakik :P
-
Memphis
tag
1000. hozzászólás a topicban az enyém bibibebubububuuu :DDD
-
Memphis
tag
lesz labda...de remélem nem csak azok lesznek ott akik most irtak az utobbi pár órában mert akkor az kevés :)
-
Memphis
tag
itt közben kiderült hogy jön amne is szal még többen leszünk muhahahahaha :))
-
Memphis
tag
sajnos a fotósunk most nem vállalta :)
-
Memphis
tag
megpróbáljuk beszervezni a multkori fotósunkat :C
-
Memphis
tag
hééééé attól még volt tegnap is :DDD
-
Memphis
tag
na igen Slug-al beizzitottuk a fogyókúrát ezért jó lenne ha rendszeresen lenne valami :) főleg mert nekem sürgős lenne.nem akarom hogy ha szabnak rám egy öltönyt az bálna méretű legyen :P
-
Memphis
tag
megerősitem a hírt. jövök :)
-
Memphis
tag
én azt szűrtem le hogy nem lesz meccs.majd jövő héten
-
Memphis
tag
úgy látom senki se meri kimondani de nagyon úgy néz ki hogy ezt elmosta az eső :(
-
Memphis
tag
:O
-
Memphis
tag
na akkor most mi lesz? mert ha nincs focizás akkor a b terv lép életbe miszerint egy haverom mondta hogy menjünk billiárdozni és akkor mennék vele...
-
Memphis
tag
össze-vissza van a dolog...itt is előbb szemerkélt most elált....
-
Memphis
tag
szerintem is menjünk el.van egy játszótér a közelben és annak a hátsó részében van 2 betonpálya kézilabda méretű kapukkal ami nem rossz.és ha szermekél az eső szerintem az nem akadály.ha meg esik akkor ahogy mondta kisqpi csapatszellemre erősitünk :D
-
Memphis
tag
11+még sztem még be is fognak álni mert a kínaiak már kezdik megszokni :) húú de jo sokan leszünk
-
Memphis
tag
de hova tünt rlazol?? HOVA TÜNT RLAZOL???? (Palik László után szabadon)
-
Memphis
tag
Som@ nem te mondtad hogy megvan neked az nba live 2001? mert ha megvvan azt is hozhatnád :))
-
Memphis
tag
nem értem mi ez az én somával akarok lenni dolog...de inkább nem is szeretném megérteni..nekem pont jo lesz ha kisqpi,DrSoul és Bobojsza van velem egy csapatba.Lehet hogy vesziteni fogunk de egy vesztes mindig van. és engem *************!!@
-
Memphis
tag
pontosan ezen van a hangsúly kisqpi semmivel sem foglalkozott pedig amikor játszottam vele először még több gólt kaptunk.de nem vettd észre hogy nálunk miután elveszitattük az első meccset eléggé leülepedett a hangulat?senki nem mozgott nem hajtott és most a hajtást nem is teljesen fizikailag értem hanem kicsit szellemileg...Som@ tudom hogy vannak ilyen emberek de ez rám is kihat és olyankor nekem is elmegy a kedvem mindentől
-
Memphis
tag
csak a kényelem kedvéért:
[L]http://kep.tar.hu/pharao/index.phtml?aid=27589421[/L] -
Memphis
tag
annak örülök hogy valaki azért jön játszani mert örömet okoz neki.csak én ugy vettem észre hogy egy páran már kifejezetten rosszul érzik magukat ha nem a gy őztes csapatba van.és igy nincs sok kedvem játszani.
-
Memphis
tag
Akkor holnap foci mindenki jöjjön.Sajnos Den most nem tud jönni szóval a képeket valaki másnak kell megcsinálni.
-
Memphis
tag
Den akkor nem jösz most vasárnap?
-
Memphis
tag
nem tud hozni valaki digitális fényképezőgépet? jó lenne megörökiteni
-
Memphis
tag
Memphis szolgálatra jelentkezik!
-
Memphis
tag
Majd intézkedem a 19-es szám miatt :)) De aki kiváncsi eddig hogy álunk a számokkal az nézze az #578-as hozzászólásomat.Akkor most hétvége kinek jo?
-
Memphis
tag
elvileg nekem is jo :)
-
Memphis
tag
na mivan? nagyon elhalkultak itt a dolgok. Szombaton foci?
-
Memphis
tag
válasz
Alvin_ti4200 #606 üzenetére
persze.één is polóban gondolkodom.csak nem vasalással
-
Memphis
tag
válasz
Alvin_ti4200 #602 üzenetére
jó legfoglaljuk neked.De ha nem jössz majd kitöröljük hátha kell olyas valakinek aki jön is.Ugy hogy mostmár kénytelen leszel eljönni mauhahahaha ;]
-
Memphis
tag
amiota parci beszált ide a kampányba egyre többen vagyunk. ql :D
-
Memphis
tag
Jó akkor egy 10-es mez rlazolnak :) feljegyezve
-
Memphis
tag
kár hogy nem készültek képek mert akkor mindenki hires lenne :D
-
Memphis
tag
De ahogy látom csak 1 percen múlott :( ááááá
-
Memphis
tag
Fenébe most akartam szólni mindenkinek de megelőztél :DDD
-
Memphis
tag
ja látom már intézkedtél thx :))
-
Memphis
tag
Amugy egy moderátort megkérnék arra hogy bővitse majd az #578-as hosszászólásomat mindig azokkal a számokkal amiket lefoglalnak mert mindig ujjat irni szerintem fölös :) köszike
-
Memphis
tag
észben tartjuk :))
-
Memphis
tag
SZal eddig:
1. Kisqpi
2. Som@
3. Saky
4. Veron
7. Memphis (ha nem tünt volna fel, ÉN)
8. boygo
10. rlazol
15. Alvin_ti4200
17. Bobojsza
19. Slug
20. DrSoul
Eddig ezek vannak lefoglalva.Bárki aki ezekre jelentkezik hát sajnáljuk :DDD
Remélem Parci intézkedni fog az ügyünkben :DDD :C -
Memphis
tag
Sőt mi lenne ha a PH betörne az NB1-be? elkezdhetnénk épiteni a PH stadiont :C
-
Memphis
tag
ja ha már mezről van szó akkor a 7-es az már itt van :DDD
-
Memphis
tag
Na remélem legközlelebb ismét csatasorba állhatok.Látom itt nagy fejlemények voltak.Szerintem a banner az alap 5letnek jo :DDD Szal hajrá gyerekek legyünk 400-an aztán majd mi 9-en mint alapitók egy kalapból kihuzzuk a csapatokat és már indulhat is a P.H. Kupa...ha megint túlszárnyalt volna a fantáziám csak szóljatok :DDD
Aktív témák
Hirdetés
- A Bosch szerint Európának nem kellene az AI-t a halálba szabályozni
- Formula-1
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Windows 11
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest