- Szinte játékpénzért megvehető a Honor Play 10C
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
freddirty
senior tag
Alapvetően nem bíznék olyan oldalakban amik ténylegesen nem tesztelik a terméket, marketing képeket raknak fel és aliexpress affiliate linkeket hogy pénzt kapjanak a termék eladásából.
Ettől lehet okés az eszköz még, de nyilván ez egy noname kínai n+1-edik mini pc.
A két ethernet port jó ha van ha routernek használnád és ki is használnád a gigabites sebességet.
Kérdés még, hogy kell-e neked valami redundancia vagy jó mindenből egy és ha elpusztul valami az eszközben akkor majd kicseréled és újrahúzod mert az adat rajta jobbára értéktelen és/vagy kevés és vmilyen felhőszolgáltatásba backupolható.
Ha amolyan mindent egyben szerveren gondolkodsz azt is lehet, csak a rendszer felhúzása előtt legyél tisztában azzal, hogyha bármi miatt nem megy a gép akkor net se lesz. Ami játszós, tanulós gép esetén nem feltétlenül jó irány, emiatt én inkább a külön homelab szerver és külön softrouter irányba mennék. De persze a két gép dupla beruházás és dupla üzemeltetési ktség. -
halisa
tag
Szerintem jó lenne, de puding próbája az evés
!
Multibitet idézve: "Fontos, hogy milyen SSD-t használsz hozzá, hogy milyen plugin-eket telepítesz a router OS-re." Azért itt is érdeklődjél!
Nekem 4db Opnsense van beállítva. Kettőn proxmoxon fut másik kettő külön vason.
A külön vas : i7-4790s CPU és 16Gb Ram. Sokáig ez volt a fő router.
Egyébként pofás kis gép. Ha megveszed kíváncsi vagyok hogy válik be!
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó szép állapotban levő Samsung S22 8/128GB / 12 hó jótállással
- AKCIÓ! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
- SzoftverPremium.hu
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 512GB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- Asus ROG X13 Flow 2in1 Touch WUXGA 120Hz Ryzen9 5900HS 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 3050Ti Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest