- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Megindult az Ulefone éjjellátó szörnyetegének értékesítése
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ami feltete az i-re a pontot az volt,hogy azt mondta most lett felujitva a generátor,ami kicsit látszott is,de fura volt,mert nem a külsejét szokták felujitani és az látszott ujnak.
Panaszkodott,hogy sokba van (tuti fogyasztás) és mégsem állitotta le az autót,ezen csak akkor gondolkodtam el amikor hazaértem.Sztem nyertem vele.
-
Igen most venném.
Csak eléggé hezitálok.A tulaj azt mondja,hogy sokba van az autó (megjegyzem családja van),de a biztositás olcsó neki,mert jó helyen lakik és már 46 éves.De igazából nem költött még rá semmit,csak vette 1,5 hónapja,hogy melóba járjon vele. Ezek szerint sokba van a benzin. Itt egyébként nem nehéz magas fogyasztást elérni. Könnyü belefutni nagy dugókba,araszolgatni.
Nagy takaritás ráfér az autóra belülről,gondolom a gyerekek segitenek össze koszolni.
Viszont az látszik,hogy nincs lelakva.
Kivülről annyi látszik,hogy sokat állt napon ,mert kicsit megszivta a szinét.
Illetve a fent emlitett sérülések.
Nem tudom irtam-e,hogy a hátsó lökháritón kb 7cm hosszan pár centi vastagságban megindult a lakkozás (fel van pattogva,gondolom ez is a nap műve).Sajnos nem tudja mikor volt vezérműszíj cserélve.
Még nem mentem vele,csak összefutottunk ma,mert egyikünk sem ért rá igazán.
Holnap elvileg alaposabban meg tudom nézni és ki is tudom próbálni,kiváncsi leszek a turbóra.Ja és a fent emlitett hátsó kipuffogó dob hibás,gondolom ezért panaszkodik,hogy sokba van,mert igy többet eszik,és ilyenkor kiszámithatatlanul irreálisan sokat ehet.
Javitsatok ki ha tévedek.
Felszereltsége elég jó,szinte minden elektromos benne. Légkondi is van.
Ülés is elektromos teljesen,fűtéssel.
Krém szinü bőr mindenhol,az idő illetve a nap,na meg az ápolás hiánya miatt természetesen repedezésekkel.
Ez vmikor komoly gép lehetett.
1998 évjárat. -
Köszi mindenkinek.
Elektronikus cuccok rendben vannak rajta.
Nem tudom hány fajta 2.0 mocit gyártanak, ez turbos.
Elvileg nem kéne számitson a fogyasztásban.
Én vmiért azt gondolom ez sokat eszik.
Nálam városban tuti lenne 10LVolt egy vectrám az is 2.0 volt az 7L körül eljárt városban.
A hátsó kipuffogó dob ha hibás vagy lyukas attól is többet eszik,nem tudom mi van ott benne egyébként.
A jobb hátsó lökháritón van egy horzsolás,egy hosszabb csik.
-
Sziasztok!
Kicsit kérdezősködnék.
406-os 2.0 turbo benzin.
Vannak jellegzetes hibái ?
Illetve a fogyasztása érdekelne.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tchibo Esperto Caffe szemes kv föző hibátlan működéssel
- Veemann V-FS8 20 felnim új nyári abroncs szettel.
- Fornetto Explorer DeLuxe gömbgrill/faszenes grill, pizzakemence feltét, pizzakő, elemes forgatónyárs
- Siemens EQ6 Series 700 premium ritka tipus keveset használt
- Eladó Zenga Giulia gamer szék / Daccormax ergonomikus irodai szék
- iKing.Hu - Apple Watch Ultra 2 Titanium Szíjjal 49 mm Használt, újszerű
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Aorus Elite B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX3060 12GB Asus TUF GT301 600W
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Black 24Hónap Jótállással Teljesen Új Bontatlan
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest