- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Aktív témák
-
Loretto
veterán
#3-ban egy megfelelő topic, de a keresővel biztos van még jópár hazsnálható téma. Ezt zárom.
-
Dale
aktív tag
Egyetértek, Asus P4P800-at vegyél hozzá! Van egy ilyen procijú szerverem itthon, meg hosting centerben is egy, az említett lappal, és tökéletes hozzá. A teljesítménye remek, sziklaszilárd, semmi problémám nincs velük már 3 éve vagy kicsit több is, szóval ha találsz még ilyet (nem tudom árulják-e még) akkor ez az amit keresel. Viszont ruházz be mellette egy GEIL 2*1GB DDR400 csomagba is, nem drága, és ez jól fog jönni hozzá. Semmiképp se a régi ramjaidat rakd bele mert csak visszafogja durván. Nekem ezek a gépek még sokáig fognak ketyegni, szóval szerintem nem teszel rossz lóra vele.
-
DeadMeat
nagyúr
Milyen alaplapot...
Inkabb ide tedd fel a kerdesed.Folosleges ilyen topikokat inditani,ha van mar erre a celra nyitott is. -
RZoli89
tag
Én személy szerint egy asus p4p800-at ajánlanék hozzá vagy egy p4c800-e deluxe-ot ha több extra kell(nemtom lehet-e ezeket még kapni, nagyon kifutó tokozás)
Azt az alaplapot én sem ismerem.
Amúgy sztem ezt a topikot sztem nemsokára zárják, keress egy olyan topikot ahova beillik eza téma és oda is írd be ezt a kérdést(most én mondjuk így hirtelen nem találtam ilyet, de sztem biztos van
)
-
den80
tag
sziasztok
, kezdő vagyok
jelenleg egy abit BD7II lapom van 1,6 P4 procival
1db pc3200 ddr200 1Gb
2db pc2100 ddr133 256mb memóriávalkaptam a fent nevezett procit, de ahogy olvastam új lapot kell alá raknom
milyen alaplapot érdemes szereznem amivel a proci is menni fog meg a memóriák is.
ja eladásra kínálnak nekem egy asus p4sd-lapot, de semmi infot nem találok róla
segítségeteket köszönöm
Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Keresünk dokkolókat
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Apple Mac mini 2020 M1 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M I5 12400F 32GB DDR5 512GB SSD X 4060 8GB SPIRIT OF GAMER CLONE 3 Chieftec600W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest