- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Macrodroid
- MIUI / HyperOS topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
Doky586 #3944 üzenetére
Azért egy ~8000-es (-16 GB, +8 GB) mínusznak hadd ne örüljek már... Csak tudnám, minek ajánlották akkor a Rufust, ha egyszerű copy-paste az egész.
------------------------------------------------
(#3945) PHM: Történhetett, csak nem tartom túl valószínűnek - de igazából mindegy is a végeredményt illetően.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
Sanchez638 #3942 üzenetére
SD-kártya lesz, ha veszek, kártyaolvasó meg van - a laptopban...
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
King Unique #3939 üzenetére
Szerintem az azért meglepő, hogy eddig az égvilágon semmi baja nem volt, és mióta a Rufus úgy döntött, hogy formázás közben nem válaszol (jegyzem, utána elindítani sem tudtam rendesen: hiába duplakatt, a Win nem nyitotta meg a programot, zéró GUI, pedig közben ott volt a futó folyamatok között), azóta sanyi van.
: /
Már csak az a kérdés, hogy így külső segítség / pénzköltés nélkül hogy fogok OS-t telepíteni..
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
King Unique #3936 üzenetére
Szerintem egyáltalán nem nyilvánvaló; pont abban a pillanatban megy tönkre, amikor elkezdenék egy bootolható ISO-t írni és a Rufus formázás közben összeomlik? Inkább ok-okozati összefüggést látok: formázás közben megcsesződik a Rufus ---> a pendrive megzavarodik.
Próbáltam számos progit, köztük azt is, ami a linken van (Martik). ---> "Error: There is no media in the specified device."
Akárhogy is, nagy öröm.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Üdv.
Rufusszal próbáltam Win7 bootolható ISO-t írni egy 16 GB-os DataTraveler G3-ra, de menet közben a program működése leállt, és azóta a Windows nem tud kötetinformációt kiszedni a pendrive-ból.
Disk Management látja, de 0 bájt mérettel - nincs unallokált hely sem, szóval nem tudok új partíciót létrehozni. Windows intézőben sem lehet formatálni, ahogyan parancssorból sem, csak a meghajtó betűjele látszik.Van valakinek valami ötlete, vagy ez a retek tönkrevágta a pendrive-ot?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Google Chrome
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen videókártyát?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Formula-1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Xbox Series X|S
- Fotók, videók mobillal
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- Crucial P1 1TB 2280 M.2 NVMe SSD / Beszámítás OK!
- Samsung 960 EVO 250GB 2280 M.2 NVMe SSD
- Crucial T705 4TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.100-12.600 MBs - Eladó!
- CORSAIR MP600 PRO NH 1TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7000-6500 MBs - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Crucial T500 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- Samsung Galaxy S23 Ultra , 8/256 GB , Kártyafüggetlen
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios 300 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2060 6GB WIN10
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest