Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Várhatóan ez a négy iPhone már nem telepítheti az iOS 27-et
- Redmi Note 15 Pro 5G – a szokásosat?
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
Új hozzászólás Aktív témák
-
makoss
veterán
válasz
Doky586
üzenetére
Valami formatálásra felhívás, képet nem küldött róla. Semmit nem lehetett vele csinálni, csak formatálni a telójával.
(#4529) PHM: Másodjára már megpróbáltam exFAT fájlrendszerrel rátenni a filmeket, 6 GB-ot engedett, 11 GB-osat már nem. Feltettem rá jó néhány kisebb videófájlokat, 1.5-2 GB-ost vegyesen, már látja a filmeket, lejátssza, viszont nincs hang
Nem tudom mit csinál vele.
(#4530) King Unique: Az a baj, hogy nagyon kevés az ez irányú tudása a kolegámnak, mindent tőlem kérdez, mint ha én mindenre tudnám a választ
Van néhány ismerősöm akinél intéztem már hasonlókat, ők nem panaszkodtak.
Különösen érdekes, hogy új a telója, így nem értem miért nem kezeli ezeket a videókat?!?
Viszont korábban mondtam neki, hogy messziről kerülje a 2.0-ás USB-s pendrájvokat mert iszonyat lassúak! De ilyet vett azért is
-
makoss
veterán
Üdv!
A kolegám vett egy Kingston DataTraveler 104 2.0-ás 64 GB-os pendrájvot, formatálnom kellett NTFS fájlrendszerre mert 4 GB-nál nagyobb fájl kellett neki, mivel full HD felbontású nagy méretű fájlok kellettek neki. A fájlokat nagy nehezen (igen lassan) rátöltöttem, leteszteltem, jó volt.
A kolegám jött vissza, mondván a telefonján akarta megnézni, Xiaomi Mi 9T de a telója azzal kezdte miután rádugta, hogy formattálja.
Megnyomta, persze eltünt róla minden...
És visszaállt exFAT fájlrendszerre
Most, hogyan tegyek rá bármilyen nagyméretű fájlt erre a fostalicska csigapendrájvra hogy ne írjon ki neki hasonló hibaüzenetet???
A full HD azért kell neki mert átküldené Led tévére a filmeket. -
makoss
veterán
Üdv!
Van egyik kolegámnak egy 64 Gigás SP pendrájvja, le-fel csatlakozik felváltva.
Meg lehet ezt még javítani?
Ha igen, mivel, hogyan?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Torrent meghívó kunyeráló
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Robogó, kismotor
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- 3D nyomtatás
- Gyúrósok ide!
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Házimozi belépő szinten
- Weblap készítés
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Új 256GB Samsung PM991a NVMe SSD-k 2230 méretben, 100% max pár óra üzemidő - több db
- SAMSUNG 9100 PRO 8 TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.800-13.400 MBs - Eladó!
- WD Black SN850X 8TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, 1 év garancia - 7200-6600 MBs - Eladó!
- WD Purple 4TB HDD (WD40PURZ) 100/100
- Samsung 990 PRO 4TB Gen4 NVMe SSD!
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 7 5800X3D 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4660
- Asus RP-AC87 AC2600 Wi-Fi range extender
- Dell Precision 5530 15,6" FHD, i7 8850H, 16GB RAM, Quadro 4GB VGA, 512GB SSD, jó akku, számla, gar
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest