- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
hegegabi80
addikt
válasz
King Unique #5264 üzenetére
Igen az nekem is feltűnt, na de miért? Mi okozta ezt?
Bocsi a hülye kérdésért, csak hogy legközelebb ne forduljon elő.
Jah és megyek át az adatmentő topicba. -
hegegabi80
addikt
válasz
King Unique #5261 üzenetére
Megnéztem lemezkezelőben ott látja mérettel (E meghajtó), illetve diskpart is hozza mérettel.
-
hegegabi80
addikt
válasz
King Unique #5261 üzenetére
OK, köszi az infókat, majd jövök az eredményekkel.
Egyébként ha a ház usb csatija zárlatos vagy bármi más gondja van, akkor tud ilyet okozni?
Vagy hogyan tudom kideríteni jó e az usb csati, mielőtt kinyírom az összes pendrive-omat? -
hegegabi80
addikt
Hali!
Vasárnap este mentettem dolgokat pendrive-ra. Másnap viszont másik gépen, amikor rá lett csatlakoztatva a pendrive, jelezte, hogy csatlakoztatva lett, de fájlkezelővel ha rámegyek még is kiírja, hogy nincs ilyen meghajtó. A led világít a pendrive-on, külön még le is tudom választani.
Erről még az adatokat le lehet valahogy menteni? Nem minden került korábban lementésre. -
hegegabi80
addikt
Nos adott két db pendrive, egy 4gb Emtec és egy 8gb-os Kingston.
Tegnap este óta nem látja egyik gép sem. Létezik hogy ha pl. a ház előlapi csatlakozót hibásan dugtam rá az alaplapra, akkor kinyírja a pendrive-ot?
Eddig nem volt gond vele, de tegnap már a telónál is vacakolt az usb port, nem tudta olvasni a Lumia 520 telót, hibát írt ki. Ha rádugom a pent, akkor ugyan azt a hibát írja mint a telónál. Melóban egyáltalán nem látja a pent.
A samsunk telónál meg valami olyat írt ki, hogy több feszültséget/áramot igényel a telefon.
Valahogy lehet még életet lehelni bele? Jó lenne mert 4-esen voltak fontosabb adataim is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Melyik tápegységet vegyem?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Keresem ezt a könyvet topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Fotók, videók mobillal
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest