- Mobil flották
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Moonwolf
senior tag
Átrakom akkor ide is, hátha másnak is hasznos lesz.
Másik gépben is ki lett próbálva, ugyan az a helyzet. A tesztben szépen hozza a sebességet.
A sima 3.0-ás egy régebbi verzió, az is hozza a sebességet, viszont nem lassul be és akad meg írás közben.
Viszont amikor valami másolok fel a most vásárolt S102 re ami már 3.2-es akkor hosszú másodpercekre lelassul. Összességében lassabb mint a régebbi verzió.Itt egy írási tesz kép. Ennyire lassul be és elég durván hullámzó az írási sebessége.
Ha teljesen hibás lenne, akkor a sentinel írta volna.
Egyébként ilyen állapotban mennyire lehet használható, leszámítva a sebességet? -
Moonwolf
senior tag
Sziasztok!
Elszállt egy pendrive, le lett formázva, formázás után pedig tesztelve lett. Vannak CRC hibák, azt lehet még valamire használni, vagy valameddig még használni?
A felületi teszt hdsentinelben 25 hibás blokkot észlelt rajta. -
Moonwolf
senior tag
válasz
david200000 #1480 üzenetére
Minek kellene mindig letörölni?
-
Moonwolf
senior tag
Sziasztok!
Van olyan program amivel meglehet nézni hogy hány írási cikluson van túl a pendrive?
-
Moonwolf
senior tag
Sziasztok!
Van egy Adata C906/16gb os pendrivom, az mitől lehet hogyha leformázom exFAT ra win7 alól akkor egyik XP s gép sem ismeri fel, csak win7 esen?
XP alatt is ott van formázásnál is ott van hogy exFAT, hiába indítom el, azt írja ki hogy nem tudta befejezni a formázást.
Ezek mitől lehetnek?
-
Moonwolf
senior tag
Noxy: Hogy érted hogy (mini xp)?
sonar: Win7 bit, magyar nyelvű. Alapból fat32 es volt, viszont volt crystal disk markal megnéztem lassúnak találtam az írását ezért formáztam le, ugyanúgy fat32 re, na meg volt rajta pár mb nyi adat, amit formázás után eltünt.
Ezenkívül még van két pendrive azok pedig szépen mennek.
Egyébként meg megnéztem két különböző oprendszeren ismerősöknél is és ugyan az volt a helyzet.
-
Moonwolf
senior tag
Sziasztok!
Vettem a te..oban egy 8 gigás Maxell E100 as pendrivot. kb egy fél órát sem használtam.
Leformáztam. Utána fel akartam másolni pár dolgot. Ilyen össze vissza jelek lettek a mappán meg jópár érdekes kiterjesztésü nevü mappa és cucc.
Most meg azt írja hogy írás védett a pendrive.
Mit lehetne kezdeni,hogy lehet az írás védettséget leszedni?
-
Moonwolf
senior tag
Sziasztok!
Van értelme/előnye egy alapból fat32 es 32gb os pendrivot át formázni ntfs re hogyha nem másolok rá 4 gb nál nagyobb cuccokat?
A választ előre is köszönöm!
Üdv.
-
Moonwolf
senior tag
Sziasztok!
Egy olyan kérdésem lenne, hogy a pendrivom egyszerüen eltünt, pontosabban amik rajta voltak, gép kikapcsolása közbe kihúztam a gépből, és utánna késöbb azt irta/irja hogy formázatlan pendrive, ez mitől lehet vagy mit lehet kezdeni vele? két gépen néztem és mind a kettön ezt irja ki.
Nem tudom mit csináljak, nem kis munkám veszik igy oda.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch 2
- Mobil flották
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Autós topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Fujifilm X
- További aktív témák...
- Western Digital WD Red Plus 3.5 12TB 7200rpm 256MB SATA3 (WD120EFBX)
- Szuper ár! 480GB Ipari Minőségű, Sata SSD-k, kevés írt adattal! PC-be és Laptopba is kiváló!
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Crucial T500 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- WD Black SN850X 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7300-6600 MBs - Eladó!
- Lexar NM790 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7400-6500 MBs - Eladó!
- AKCIÓ! MSI Z370 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX6600 8GB Cooler Master MB510L Chieftec 500W
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Légy a Gépek Mestere! Kamatmentes részletfizetési lehetőség!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest