Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
- iPhone topik
- Azonnali navigációs kérdések órája
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi MI-3 - odavág a nagyoknak
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gabcsika
tag
Okok:
1. Az alaplapcsidon tekered át az USB-kompatibit 2.0-ara (ha van ilyen opciód), azaz előbb valóban az ''alapoknál kell kezdeni''
2. Nincs jól felismerve a cula (bár akkor val.szeg nem is működne), csekkold a Start - Vezzencspult - Rencer - Hárdver - Ászközkézélő helyen, hogy van-e néked USB gyökérhub, ill. az Univerzumot irányító állomásvezér (lép e2-re, sakk!) lőd. Meg köll jelönnie egy USB-háttértár nevű szutyoknak ottan.
3. Az én möpöhármam is 512-es, és a hozzája adoptált progival formázva tökéletösen műxik. (Neköd ajánlom a netön, hogy a digitball-ra keress rá, official site-ot vagy azfélit keress + fórumokba firkálj)
4. a THX pedig egy minőségszabvány a házimozik rendszerében...
-
Gabcsika
tag
Nnna.
Valóban, csatlakozom az előttem szólóhoz: MINDIG a hozzáadott szoftverrel csináljunk MINDENT! Ha ilyen nincs, akkor a net-en keressünk hozzá, de NE, hangsúlyozom NE a WinFos-saé csináljuk a dolgokat. Formázást meg VÉGKÉPP NE! Mert lehet, hogy jó lesz, de nem biztos. Ilyen dologban viszont nem szabad, csak biztosra menni!
Nekem számos kis elektronyikus kütyüm van, és mindet a hozzápasszolt drive-rel, stb. használtam, ill. formáztam (pendrive, mp3-as pendrive, fényképezőgép-update, kártya-formázás, winchester formázása, stb.).
Szerintem keress rá a neten, próbálj meg driver-t, stb. találni + keress rá másra, akinek ilyen van a birtokában + írj a cégnek mail-t, esetleg a magyarországi disztribútornak (ha egyáltalán van ilyen), kérj meg egy szám. gépest (hardverest), hogy segítsen, ilyenek...
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Hardcore café
- Gigabyte alaplap topik
- Milyen routert?
- Elektromos autók - motorok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Arc Raiders
- További aktív témák...
- Új Dell 13 XPS 9350 WUXGA IPS Nano Ultra5 226V 8mag 16GB 512GB SSD Intel ARC 130V 8GB Win11 Garancia
- Eladó Realme 9 Pro 5G 6/128GB / 12 hó jótállás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4174, 94% Akkumulátor
- Huawei P20 Pro / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Z270F i7 6700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500 XT 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest