- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Magisk
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
sellerbuyer
őstag
válasz
King Unique #5202 üzenetére
Hát ez a tipikus "én nem csináltam semmit" jellegű probléma (volt). Látszólag nem csináltam semmi olyat, ami indokolta volna a jelenséget. Most, hogy a gyártó (MSI) honlapjáról 2020-as (ez a legújabb) chipset drivert felraktam és az óta atomstabilan működik megint az USB. Szóval a fentiek alapján100%, hogy egy Windows frissítés vágta haza. Köszi a válaszod.
-
sellerbuyer
őstag
Sziasztok! A gépem 9900k-s proci, z390 pro alaplappal. Kb. egy hete azt kezdte el csinálni, az összes létező pendrive-al (vagy 20 db körül), hogy egy pillanatra felismeri és megjelenik a tartalom, majd leválasztja, majd megint felismeri egy pillanatra, megint leválasztja és egyfolytában ezt váltogatja. Az összes USB portjával ez van. Vírusra gyanakodtam és még most is arra gyanakszom, de eddig nem sikerült vírust találnom a gépen. Win 10 legfrissebb van fent, esetleg USB driver lehet gond? Tudtok valami stabil USB drivert esetleg, amit érdemes telepíteni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Xbox Series X|S
- Nintendo Switch 2
- P2P Fogadóoldal
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Nyaralás topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- WD Western Digital Elements 2.5 1TB (WDBUZG0010BBK) 100/100
- Crucial P1 1TB 2280 M.2 NVMe SSD / Beszámítás OK!
- Samsung 860 EVO 2.5 500GB SATA3 MZ-76E500 100/90
- Szuper ár! 480GB Ipari Minőségű, Sata SSD-k, kevés írt adattal! PC-be és Laptopba is kiváló!
- Western Digital WD Red Plus 3.5 12TB 7200rpm 256MB SATA3 (WD120EFBX)
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép. / I7 4790K / 16GB DDR3 / RX 5700XT 8GB / 500GB SSD
- iKing.Hu - Redmagic 10s Pro - Nightfall - Használt karcmentes
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest