Hirdetés
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Félő, hogy az okosszemüveg a szexuális zaklatók játékszere lesz
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Limitálható, de nem kikapcsolható a YouTube Shorts mobilon
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
Új hozzászólás Aktív témák
-
Crvsh3R
senior tag
válasz
King Unique
üzenetére
Valóban, normál esetben nem volna szabad ilyennek jelentkeznie, viszont ahogy roller0123 kolléga jelezte nála is ugyanennél a modellnél ugyanez a probléma jelentkezett miután lefutott a CrystalDiskMark. Én már több microsd kártyát és pendrive-ot, sőt SSD-t is teszteltem vele, eddig probléma nélkül, de azért az érdekes, hogy ugyanannál a modellnél ugyanúgy ugyanaz a hiba jött elő. Lehet kifogtunk egy hibás szériát.
Egyébként így, hogy Sincerity-től rendeltem az itthonihoz képest 1 helyett 5 év gari jár a pendrive-ra és persze fele annyiba került, mintha itthon vettem volna meg.
RMA ügyintézésnek pedig nagyon örülök, ennél korrektebb céggel eddig csak egyel találkoztam (NZXT). Amikor panel program során a kedves munkások lenyúzták az 1 hónapos NZXT S340-es gépházam oldalát és kérdeztem NZXT supporttól, hogy hol tudnék új oldallemezt venni, ők ingyen és bérmentve küldtek egyet Los Angelesből. Amikor ez megérkezett és kibontottam sajnos azzal kellett szembesülnöm, hogy az 1 - 1,5 mm-es lemez sarka a szállítás során visszahajlott. Erre mikor ezt közöltem velük és képekkel is illusztráltam, küldtek egy másikat, szintén teljesen ingyen (holott nem vártam el tőlük, nem is mertem volna kérni sem), ami már jó is lett.
Új hozzászólás Aktív témák
- Villanyszerelés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Linux kezdőknek
- Battlefield 6
- Futás, futópályák
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- MOBILTELEFON / TARTOZÉK / OKOSÓRA / OKOS KIEGÉSZÍTŐ beárazás
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- További aktív témák...
- Samsung 970 Evo 500GB (28-30k) / 1TB (43-45k) NVMe SSD - több db is - 99-100%-os kondíciók
- Micron 3400 512GB M.2 PCIe Gen4 SSD! 6600-3600MB/s
- Samsung 990 PRO 4TB Gen4 NVMe SSD!
- Samsung PM9C1b 1TB M.2 PCIe Gen4 SSD! 7.100-6.700MB/s
- WD Black SN850X 8TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, 1 év garancia - 7200-6600 MBs - Eladó!
- Asus VC239 23 Full HD Monitor 6 hó garancia Házhozszállítás
- AKCIÓ! GIGABYTE RTX 5080 WindforceOC SFF 16GB videókártya garanciával hibátlan működéssel
- Manli Gallardo RTX 4070 Ti
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 276 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IAH10) - Intel Core U9 285H, RTX 5070 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest