Hirdetés
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Apple iPhone 17 - alap
- iPhone topik
- Meglepően lassú az iOS 26 terjedése
- Nem engedi el a 128 GB-ot a Google
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
EasyLife
aktív tag
Van egy adata 8 Gb-os adata flashdrive nálam, azért vettük hogy egy fotós cég a régi vhs felvételekről a videót rámásolja. Viszont exFATba csinálta a fájlformátumot amit ugye nem játszik le a tv nagyszülöknél. Semmi gond fájlok átmásolva gépre majd ntfsbe formáztam viszont itt jön a gond. 7,21 GB a videó amit lemásoltam róla és 7,20 Gb a flashdrive. 13 megabájt híján nem tudom visszamásolni a videókat wtf??
22 MB felhasznált terület a frissen formázott flashdriveon. Hogy a búbánatba másolta rá a fotós a videókat ha most én nem tudom visszamásolni? Próbálkoztam többszöri formattálással más lemezfoglalási egységgel de egyiknél se sikerült lejjebb vinni azt a 22 MB-ot max fentebb sikerült. Valakinek ötlet?
Új hozzászólás Aktív témák
- Arch Linux
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Az idei év nagy kérdése: bele lehet férni 8 GB VRAM-ba?
- Redmi Pad 2 Pro / Poco Pad M1 - egy teszt, két lélek
- Arc Raiders
- Milyen alaplapot vegyek?
- Vigneau interaktív lokálblogja
- További aktív témák...
- HPE Smart array P440 PCIe3 x8 SAS Controller (749797-001)
- ÁRESÉS! ÚJ! BONTATLAN! Külsők SSD 500GB,T5-T7Samsung,SandiscExtreme 500GB
- 100/100% 500GB SSHD - több db - 2,5"
- SAMSUNG PM9E1 "9100 PRO" 2 TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.000-12.500 MBs - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 870 EVO 2,5" SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Prémium! Bambulab bontatlan filamentek (PLA - PETG- ABS) ÁFÁS- számlával eladóak készletről!
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone XS Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2898
- iPhone 15 Pro Max 256GB 100% (1év Garancia)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
22 MB felhasznált terület a frissen formázott flashdriveon. Hogy a búbánatba másolta rá a fotós a videókat ha most én nem tudom visszamásolni? Próbálkoztam többszöri formattálással más lemezfoglalási egységgel de egyiknél se sikerült lejjebb vinni azt a 22 MB-ot max fentebb sikerült. Valakinek ötlet?