Hirdetés
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Határozatlan időre kiszáll az Asus a mobilbizniszből
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Honor Magic8 Lite - a félig sikerült bűvésztrükk
- Komoly kihívót küldött a konkurenciára a Honor
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- iPhone topik
- Az RSR Porsche Design is csatlakozott a Magic8 szériához
Új hozzászólás Aktív témák
-
_stick_
őstag
válasz
leviske
üzenetére
Annyit még hozzáteszek King Unique válaszához, hogy esetünkben (bulgesz777) sandisk pendrive-ról van szó. Az enyém ultra flair, az övé extreme go. Kis keresgélés után külföldi oldalakon megtaláltam a választ, hogy miért lassul le az amúgy 50Mb/s sebességgel induló másolás nagy fájloknál (+5Gb-os HD filmek). Konkrétan az én típusomnál az 1Gb-os cache miatt van. Amint az megtelik, a sebesség drasztikusan visszaesik és marad is. Ezt elég könnyen lehet tesztelni: elkezdtem másolni rá egy 5Gb-os fájlt, mikor visszaesett a sebesség abbahagytam a másolást, majd pár másodperc után újrakezdtem. Egyből a ~15MB/s-os sebességgel indult (persze mert tele volt a cache) és tartotta is. Viszont, ha megszakítás után vártam, 1 percet, akkor megint nagy sebességgel másolta, majd visszaesett, ahogy eddig is, stb...
Sajnos ez ügyben nagyon nincs mit tenni, lehet próbálkozni külső vagy belső formázó pogikkal, meg fájlrendszerekkel, legfeljebb a cache ürítési sebességén tudunk minimálisan változtatni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Háztartási gépek
- Itt a ChatGPT végső megoldása
- További aktív témák...
- Wifis fèlkonfig! Kamatmentes rèszletre is! Èrdeklődj!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3693
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2660v4 (28c/56t, 2.0/3.2GHz), 96GB RAM, 4x1G, áfás
- Prémium! Bambulab bontatlan filamentek (PLA - PETG- ABS) ÁFÁS- számlával eladóak készletről!
- Bomba ár! Microsoft Surface Go 1 Tablet - Intel 4415Y I 4GB I 128SSD I W10 I Cam I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs