Hirdetés
- Android szakmai topik
- MWC 2026: Kezünkben a minden tekintetben európai okostelefon
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- MWC 2026: Műholdakkal tömné ki a Telekom a lefedettségi réseket
- iPhone topik
- Apple iPhone 17 - alap
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
_stick_
őstag
válasz
leviske
üzenetére
Annyit még hozzáteszek King Unique válaszához, hogy esetünkben (bulgesz777) sandisk pendrive-ról van szó. Az enyém ultra flair, az övé extreme go. Kis keresgélés után külföldi oldalakon megtaláltam a választ, hogy miért lassul le az amúgy 50Mb/s sebességgel induló másolás nagy fájloknál (+5Gb-os HD filmek). Konkrétan az én típusomnál az 1Gb-os cache miatt van. Amint az megtelik, a sebesség drasztikusan visszaesik és marad is. Ezt elég könnyen lehet tesztelni: elkezdtem másolni rá egy 5Gb-os fájlt, mikor visszaesett a sebesség abbahagytam a másolást, majd pár másodperc után újrakezdtem. Egyből a ~15MB/s-os sebességgel indult (persze mert tele volt a cache) és tartotta is. Viszont, ha megszakítás után vártam, 1 percet, akkor megint nagy sebességgel másolta, majd visszaesett, ahogy eddig is, stb...
Sajnos ez ügyben nagyon nincs mit tenni, lehet próbálkozni külső vagy belső formázó pogikkal, meg fájlrendszerekkel, legfeljebb a cache ürítési sebességén tudunk minimálisan változtatni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gitáros topic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Második villámcsapás: teszteltük a ROG Raikiri II Xbox kontrollert
- TP-LINK routerek
- Linux felhasználók OFF topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Videó stream letöltése
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Android szakmai topik
- Projektor topic
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15Pro 128GB - Kártyafüggetlen, Fekete Titán, 85% Akku - 1év Garanciával
- Apple Watch Ultra 2 49mm használt karcmentes 99% akku
- LG 40U990A-W / 40" Ívelt Nano IPS Black / 5K UHD 120Hz / 2x ThunderBolt 5.0 / Adobe RGB 99%
- LENOVO ThinkPad s3 YOGA 14",i5-5200U,8GB DDR3,256GB SSD, WIN10,TOUCH
- iKing.Hu - Google Pixel 10 Pro 5G Porcelain AI-fotó varázs, Super Actua 120 Hz 128 GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest