Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Így változik a Galaxy A37 és A57 kamerája
- Telekom mobilszolgáltatások
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
Új hozzászólás Aktív témák
-
_stick_
őstag
válasz
leviske
üzenetére
Annyit még hozzáteszek King Unique válaszához, hogy esetünkben (bulgesz777) sandisk pendrive-ról van szó. Az enyém ultra flair, az övé extreme go. Kis keresgélés után külföldi oldalakon megtaláltam a választ, hogy miért lassul le az amúgy 50Mb/s sebességgel induló másolás nagy fájloknál (+5Gb-os HD filmek). Konkrétan az én típusomnál az 1Gb-os cache miatt van. Amint az megtelik, a sebesség drasztikusan visszaesik és marad is. Ezt elég könnyen lehet tesztelni: elkezdtem másolni rá egy 5Gb-os fájlt, mikor visszaesett a sebesség abbahagytam a másolást, majd pár másodperc után újrakezdtem. Egyből a ~15MB/s-os sebességgel indult (persze mert tele volt a cache) és tartotta is. Viszont, ha megszakítás után vártam, 1 percet, akkor megint nagy sebességgel másolta, majd visszaesett, ahogy eddig is, stb...
Sajnos ez ügyben nagyon nincs mit tenni, lehet próbálkozni külső vagy belső formázó pogikkal, meg fájlrendszerekkel, legfeljebb a cache ürítési sebességén tudunk minimálisan változtatni.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER termékbeszámítással
- VICC ÁR! Dell Precision 7530 - Xeon E2186M (i9-8950HK++) / 32GB RAM 512GB SSD Quadro P2000
- AKCIÓ! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 48GB RAM 4TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest