- Fotók, videók mobillal
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Apple Watch
- Utcakép banánnal: félrecsúszhat a Google Térkép fókusza
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Megerősítést kapott a kompakt csúcsmobil OnePlus 15T érkezése
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Apple iPhone 17 - alap
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hawaii2249
tag
Sziasztok!
Egy olyan problémám lenne, hogy tavaly vettem egy Sandisk Ultra USB 3.0 32GB pendrive-ot. Közel egy évig használtam hiba nélkül minden eszközbe (TV, laptop, asztali gép, médialejátszó). Pár hete rádugtam egy 2015-s LG TV-re, előtte a másolás is és a lejátszás is jó volt. Majd utána megint másolni akartam rá a gépről de a másolások leálltak mivel pendrive mindig leválasztotta magát. Gyors formázás ment, de a másiknál leválasztotta magát, ahogy bármilyen másolásnál is leválasztotta magát. Vissza vittem kicserélték.
Most vett egy TV-t a barátnőm, szintén 2015-s LG, de másik modell. Háromszor volt rákötve a pendrive, mindig kikapcsolt TV mellett (nem világított a pendrive led) húztam le a TV-ről. Most a harmadik leszedés után újra másolni akartam rá, és ugyancsak nem lehet se másolni se formázni, kb 2 hetes a pendrive (és csak a TV-n volt használva).
Életre lehet valahogy kelteni a pendrive-ot, vagy ez megint csak kuka? Illetve mi okozhatja a problémát?
Válaszokat előre is köszönöm!

Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ/BONTATLAN Microsoft Surface Laptop 7 X Elite 16GB 512GB
- Hp Zbook 15 G5 15,6" FHD/ i7-8850H, 32GB, 512GB SSD, Quadro P2000- HUN / számla-garancia
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 10 - 27% ÁFÁS (0332)
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- Corsair gamer fejhallgató HS80 MAX
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest