Hirdetés
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Redmi Watch 5 Lite - filléres fitneszfelügyelő
- Honor X8c - nem csap nagy cécót
- Előrendelhető a Nothing Phone (3a) Pro
- One mobilszolgáltatások
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- Yettel topik
-
Mobilarena
BUÉK!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Exian
addikt
"(A linked csak egy üres lapot nyit.)"
A google segít rögtön, ő rabszolga
Hogyan vásároljunk személyesen 1x1
Egyébként nekem van némi tapasztalatom a területen, bár nem kereskedelemben, hanem ügyfelekkel való munkáim során... néha (sokszor) hajmeresztő dolgok és emberek vannak, aki itt nem foglalkozik ilyesmivel (idegen emberekhez járni nap, mint nap), annak erről alig lehet fogalma. Annyiban igaza van Dluinetnek, hogy amikor már egy ügyfél eljut odáig, hogy kisujjad után a karod is kellene neki (a semmiért), közben meg 1000 helyen várnak, akkor azért kérdéses, hogy megéri e. Normális emberrel el van az ember és segít, na de vannak olyan szituációk, hogy... na, hagyjuk
Aki innen ismer, tudja, hogy nyugodt természetű és (remélem) segítőkész vagyok, de sokszor már nekem is elfogy a cérnám
Dluinet említett bekezdése amúgy a legtalálóbb és igaz. Sokan főleg azt nem értik meg, hogy pl. eljutni hozzájuk, az is idő. Akár oda vissza 1 óra. Az nekem 1 óra munkaidő és óradíj lenne, ha nem kellene kimenni. És ezen szoktak leakadni, hogy miért annyi az annyi. Meg amikor készen van a meló, és nekiáll beszélgetni és nehezen lehet elszakadni. Az már szintén nekem munkaidőből, illetve másik ügyfél idejéből megy el.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Parfüm topik
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megkapja az FSR 4-et a PlayStation 5 Pro
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Hobby elektronika
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Formula-1
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5310 2-IN-1 - 13,3 CORE I5 10310U- 16Gb rammal- Érintőképernyős
- Több darab! MacBook Pro 16" M1 32GB RAM 27%-os áfás számla
- ROG STRIX B760-F GAMING WIFI - Garancia! 2026.06.12
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- Bomba ár! Lenovo Miix 720-12IKB : i7-7G I 16GB I 256GB SSD I 12" Touch I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest