- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Mobil flották
- Megmutatta erejét a Honor 400 Pro
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
-
Mobilarena
BUÉK!
Új hozzászólás Aktív témák
-
rnrn
aktív tag
Húúú, ezen a honlapon rendesen felhúztam magam.
Egyrészt nem túl összeszedett, kicsit "bulváros" is. A videók pedig több, mint érdekesek: ha nézegetitek őket, láthatjátok, hogy nagyon műviek. Aktuális fogyasztási adatokat mutatnak zömmel, de minden esetben ESŐ fordulat és sebesség mellett. Nagyon lassan esik ugyan a sebesség, de esik. Így bármelyikőnk autóján visszaköszönhetnek hasonló pillanatnyi fogyi értékek.A You Tobe-on vannak fenn további videók (HHO Pécs -- így keressétek), ahol kiderül, pécsi fejlesztés -- is -- van. Egyszer el kellene mennünk együtt. Mit szóltok? Engem is érdekel egyébként, csak látnám már saját szememmel, mit mutat a dolog.
A fenti honlapon egyébként orba-szájba hangsúlyozzák, hogy környezetvédelmi céllal készült a technológia, nem fogyicsökkentésre --- ez csak pozitív hozadéka. A plusz nyert lóerők (+35%(!)) pedig a fene tudja, hogyan hatnak a motorra. Magyarán nincs még tapasztalat, hogy pl. 200.000 km-t ezzel a szuszmákkal megtéve mi lesz a mocival.
Szóval sok-sok kérdés van még itt...
Én nem találtam beszerelésre árat. Mennyiért csinálják?
Dízel autókban tesztelgették a videók tanulsága szerint a HHO-t, nem igazán láttam benzinest (mondjuk nem kerestem nagyon).Autógázzal kb. 25-35%-os megtakarítás érhető el. Tudjuk, hogy vannak típusok, amik érzékenyebbek az LPG-re, de vannak olyanok is, amik simán elfutnak gond nélkül 200-300.000 km-is. Km-enként lpg-vel kb. 10-15 Ft spórolható meg benzines személyautóknál.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG UltraGear Gaming Monitorok: ÁRZUHANÁS -30%
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- Kimaxolt verzió! - 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070, 1TB SSD, 64GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest