- Google Pixel topik
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Honor 400: renderkép és európai ár is kiszivárgott a telefonról
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
-
Mobilarena
BUÉK!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dodder
tag
Haveromnak is van upc nete,neki majdnek lekorlátozták mert 3 hónapon keresztül havonta több mint 300 giga adatforgalma volt. Azt most nem tudom biztosan,hogy ez csak letöltésre vonatkozik-e vagy le és feltöltést egybeszámolják. nekem 15/5-ös netem van megvagyok vele elégedve.Igaz nem töltök le 300 gigát havonta elég 100 is.
Egyedül nekem a set top box nem jön be amit a tv-hez adnak. van benne egy 160 gigás winyó , állandóan lefagy melegszik 1000-rel ,kikapcsolt állapotban is megy a ventilátora (ez főleg este elalvásnál jó kis alató muzsika.) és néha annyira lelassul,hogy csatorna váltás között elmehetnék elszívi egy cigit ha dohányoznék.hetente 1x vagy 2x teljesen lefagy felvétel közben hogy csak áramtalanítással lehet csak segíteni rajta. amúgy ez már a második box 1 év alatt mert az előzőről nem lehetett letörölni a felvett adást.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- YouTube
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Autós topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- Asus TUF Gaming F16 (2024) FX607JV Grey - 16" / Intel Core i7-13650HX / 16GB / 1 TB SSD / NVIDIA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest