Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Pebble - az átgondolt okosóra
- One mobilszolgáltatások
- Így fotóz és ennyire melegszik a Galaxy S26 Ultra
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- AirTag-riválist hoz Európába a Xiaomi
- Fotók, videók mobillal
- Babra megy a játék az iPhone 18 Pro esetében
- Vedd szemügyre a Poco X8-akat!
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
scansat
tag
Üdv
Adobe Acrobat-ot használok Win7 64 biten. Ezzel beszkenneltem pdf-be egy gépalkatrészt+ a leírást, vagyis egy gépkönyvet. A pdf oldal úgy néz ki, hogy van rajt egy fél A4 méretű fekete/fehér ábra (gyakorlatilag egy 2D körvonalrajz mint az óvodás rajzok) és körbe van futtatva szöveggel. Ezt a képet szeretném kiszínezni, hogy az egyes alkatrészek jobban látszódjanak. Hogy tudom..pontosabban milyen progival tudom ezt megtenni?
Nem akarom konvertálgatni képpé, meg vissza. És túl sokféle szín sem kell, csak alapszínek.Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Visszahozta a sírból a G-Drive márkanevet a Western Digital
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vezetékes FEJhallgatók
- Iqos cigaretta
- iPhone topik
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Keresünk dokkolókat
- BESZÁMÍTÁS! 8GB Crucial Ballistix Sport 1600Mhz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad L14 Gen 1 notebook - i5 10210U 16GB DDR4 512GB SSD Intel UHD GraphicsW11
- 225 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest