- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
Aktív témák
-
nbk
aktív tag
köszi a választ...
2 fő dologra kéne a cucca, egyik autós navigáció a másik a néha jóidő esetén kirándulást fűszerezném meg egy kis geocaching-el... szóval semmi extrém időjárási viszonyok...
és akkor gondoltam, legyen már egy pda-m is, hátha jó lesz valamire
körülnézek az általad adot linkenek...
THX
ui.: ja és egyben szeretném a kettőt pusztány kényelmi szempontból, de ha valaki azt mondja hogy külön-külön érdemesebb, akkor állok elébe csak győzzön meg
[Szerkesztve] -
amargo
addikt
Szia!
Hszedből nekem nem derül ki mihez kell a GPS, ha túrázáshoz, akkor inkább valami garmint ajánlanék, elég bitang jók és mostoha körülményeket is bírja.. (nekem kesztyűben széjjel fagyott a kezem, de a készülék hiba nélkül mutatta a koordínátákat) ezt egy PDA-s cucc nem bírná ki. Vagy kétlem.
Ha viszont kocsiba navigálásra kell, akkor leginkább itt kapsz választ a kérdésedre [link]
A keresős részre nem tudok mit írni, ha tényleg GPS-t keresel olyan topicot még én sem láttam, ha viszont PDA-t akkor a fentebbi link a válasz.
A topicban elolvasod az uccsó HSZ-eket és kitünnek a válaszok, Mitac vagy FS GPS es PDAból.
Külön akarod a készülékeket? -
nbk
aktív tag
Sziasztok,
Mindenképpen kéne nekem egy GPS-t, gondoltam akkor legyen már PDA is... ha valakinek van tapasztalata hogy mit szabad venni és mit nem akkor legyenszives megosztani... használtam a keresőt, de nem találtam hasonló topicot
Aktív témák
Hirdetés
- Brutál GAMER (I7-9700K/RX 6800 Aorus/Z370-F CHIP)
- Ryzen7 2700X/ RTX2060/ 32GB DDR4/ 512GB m.2 alapú konfig/ garancia / ingyen foxpost
- BESZÁMÍTÁS! Apple Mac mini 2024 M4 16GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA be quiet! 650W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GA-A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Corsair 750W
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- LG OLED Televíziók: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest