Hirdetés
- Privát AI mobil lesz az S26, nem okostelefon
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Samsung-gyártású Snapdragon kerülhet a Galaxy S27-be
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
Aktív témák
-
nbk
aktív tag
köszi a választ...
2 fő dologra kéne a cucca, egyik autós navigáció a másik a néha jóidő esetén kirándulást fűszerezném meg egy kis geocaching-el... szóval semmi extrém időjárási viszonyok...
és akkor gondoltam, legyen már egy pda-m is, hátha jó lesz valamire
körülnézek az általad adot linkenek...
THX
ui.: ja és egyben szeretném a kettőt pusztány kényelmi szempontból, de ha valaki azt mondja hogy külön-külön érdemesebb, akkor állok elébe csak győzzön meg
[Szerkesztve] -
amargo
addikt
Szia!
Hszedből nekem nem derül ki mihez kell a GPS, ha túrázáshoz, akkor inkább valami garmint ajánlanék, elég bitang jók és mostoha körülményeket is bírja.. (nekem kesztyűben széjjel fagyott a kezem, de a készülék hiba nélkül mutatta a koordínátákat) ezt egy PDA-s cucc nem bírná ki. Vagy kétlem.
Ha viszont kocsiba navigálásra kell, akkor leginkább itt kapsz választ a kérdésedre [link]
A keresős részre nem tudok mit írni, ha tényleg GPS-t keresel olyan topicot még én sem láttam, ha viszont PDA-t akkor a fentebbi link a válasz.
A topicban elolvasod az uccsó HSZ-eket és kitünnek a válaszok, Mitac vagy FS GPS es PDAból.
Külön akarod a készülékeket? -
nbk
aktív tag
Sziasztok,
Mindenképpen kéne nekem egy GPS-t, gondoltam akkor legyen már PDA is... ha valakinek van tapasztalata hogy mit szabad venni és mit nem akkor legyenszives megosztani... használtam a keresőt, de nem találtam hasonló topicot
Aktív témák
Hirdetés
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Privát AI mobil lesz az S26, nem okostelefon
- Sorozatok
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- VGA kibeszélő offtopik
- Duplázik a NAND is: a Samsung 100%-os áremelésben gondolkodik
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- PlayStation 5
- Peugeot, Citroën topik
- További aktív témák...
- ÚJ ASUS CORE I5 14400 GAMER ERŐMŰ PC 32GB DDR5 RAM 512GB NVME SSD NVIDIA RTX 3080 10GB DDR6 2ÉV GAR
- AKCIÓ GAMER PC AMD Ryzen 5 7500F/ASUS ROG STRIX B650E-F GAMING WIFI/Asus DUAL-RTX3060TI/32 GB DDR5
- Dell Poweredge R320 1U Xeon E5-2470v2 24GB RAM (Proxmox, NAS, stb) 35e
- 27% - GAMER PC! i5-14600KF / RTX 4070 Ti / Z790 / DDR5 32GB / 1TB NVMe / 750w Gold! BeszámítOK
- 2x Kingston KVR1333D3D4R9S/8GI (2x8GB) PC3-10600 CL9 RAM
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÉV ELEJI RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4206, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A16 2024 FA607NUG Gamer notebook - R7 7445HS 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4050 6GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs