- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Magisk
- Nagyobb kijelzőt kapott az olcsóbb Motorola Razr 50 is
- Köredzésen járt az Exynos 1680
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rover623
félisten
A 3.-at azért írtam, mert szenyor létedre illene tudnod, hogy ilyen jellegű kérdéseknél illik megtisztelni a kérdezetteket legalább a konfig leírásával...ez mellőzhető ha az adataidnál ki van töltve a konfig...de neked ott Toshiba noti van...
sztem minden lapnál ugyanaz ahol így lehet állítani.
Szerinted...sztem meg nem...ugyanarra a funkcióra rengeteg elnevezést használnak a gyártók...ahány ház, annyi szokás...
A Sandrában meg azért nem találod, mert ezt a fajta információt (mármint az osztó értékét) általában nem a chipset-ben tárolják, hanem a CMOS-ban...akárhol...gyártóról-gyártóra, de néha még lapról-lapra is változik az extra infok tárolási strukturája a CMOS-ban...
Ahhoz hogy egy progi ezeket megtalálja, nagyon precízen be kellene azonosítania a lap típusát (de lehet hogy még a BIOS verzióját is...) és teljesen képben kellene lennie a CMOS szabványoson túli adatterületeit illetően...elég reménytelen...
Még az Everest sem mer vállalkozni erre, pedig Fiery-ben és a csapatában van spiritusz... -
Rover623
félisten
1. logikusan a disabled...az autodetect azt jelenti hogy valamit valamilyen jellemző felismerése vagy értéke alapján automatikusan állít be a BIOS, tehát változó...a disabled ezt kikapcsolja, tehát valzseg fixre teszi...
2. minek ez neked...?
3. milyen ''lap''...? A notidat tuningolod...?
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Asus B360M i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650 XT 8GB ZALMAN N4 600W
- Lian Li HydroShift LCD 360R/TL AIO vízhűtés eladó!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3040, 96% Akkumulátor
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/ 56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 10G, áfás szla
- NYÁRI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest