- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Szülinapi ajándék: megkapta a One UI 8-at egy népszerű Galaxy
- Netfone
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rover623
félisten
A 3.-at azért írtam, mert szenyor létedre illene tudnod, hogy ilyen jellegű kérdéseknél illik megtisztelni a kérdezetteket legalább a konfig leírásával...ez mellőzhető ha az adataidnál ki van töltve a konfig...de neked ott Toshiba noti van...
sztem minden lapnál ugyanaz ahol így lehet állítani.
Szerinted...sztem meg nem...ugyanarra a funkcióra rengeteg elnevezést használnak a gyártók...ahány ház, annyi szokás...
A Sandrában meg azért nem találod, mert ezt a fajta információt (mármint az osztó értékét) általában nem a chipset-ben tárolják, hanem a CMOS-ban...akárhol...gyártóról-gyártóra, de néha még lapról-lapra is változik az extra infok tárolási strukturája a CMOS-ban...
Ahhoz hogy egy progi ezeket megtalálja, nagyon precízen be kellene azonosítania a lap típusát (de lehet hogy még a BIOS verzióját is...) és teljesen képben kellene lennie a CMOS szabványoson túli adatterületeit illetően...elég reménytelen...
Még az Everest sem mer vállalkozni erre, pedig Fiery-ben és a csapatában van spiritusz... -
Rover623
félisten
1. logikusan a disabled...az autodetect azt jelenti hogy valamit valamilyen jellemző felismerése vagy értéke alapján automatikusan állít be a BIOS, tehát változó...a disabled ezt kikapcsolja, tehát valzseg fixre teszi...
2. minek ez neked...?
3. milyen ''lap''...? A notidat tuningolod...?
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- iPhone topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Nintendo Switch 2
- World of Tanks - MMO
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Mégis marad a Windows 10 ingyenes frissítése
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- XIM 4 - Rendelés, tapasztalatok (Cronusmax, Venom X stb.), billentyűzet, egér használata konzolon
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest