- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- A kompaktok között a Honor8 Mini lehet a király
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Darth_Revan
veterán
Az újabbak nem tudom milyenek de én elégedett vagyok vele.
Pár mondat angol nyelven maradt benne (főleg a saját fejlesztések), de ez engem nem zavar.
A kamera nem igazán jó, de nem is ezért vettem.Egyetlen zavaró dolog van (legalábbis ennél a modellnel): rohadt könnyen beég a kijelző. Lefut egy 3Dmark stability teszt (20 perc talán?) és már be is ég az oldal szélén lévő 2 fekete csík. Ugyanez, ha elfelejted lezárni a képernyőt és mondjuk félóra múlva észre veszed, addigra beégnek a gombok.
Szerencsére találtam Play Áruházban "oled javító" programot ami meglepő, de működik. 1 órán át mozgat egy alakzatot meg változtatja a színeket és az kimaszirozza a beragadt képeket.
Későbbi modellekben már más panel van, de ami ebben van az nagyon érzékeny. Samsung és Asus is ugyanúgy beég, de gondolom nem ilyen gyorsan ... Oké, javithato, de idegesítő hogy ha nem figyelek (főleg max fényerőn) akkor mehet 1 órán át a gyógyítás
Új hozzászólás Aktív témák
- KAMATMENTES , BANKMENTES részletfizetés ASUS ROG Strix G814JIR-N6012W Notebook
- Apple iPhone 13 128GB / Kártyafüggetlen 1ÉV GARANCIÁVAL
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest