- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nabu
aktív tag
válasz
Winner_hun #4270 üzenetére
És így működik normálisan a pénzkivét? Próbáltad már?
Csak azért kérdezem mert egy videobemutatón láttam otp-vel példázva hogy nem mindegy, hogy hogy írod be pl otp-t így kell: OTP Bank Nyrt. és ekkor ugye nem számít fel majd 1.500HUF-ot! csak a 250HUF-ot
Meg most olvastam, hogy ugyanúgy kell ahogy a számlakivonatban szerepel a számlakivonatban meg így van: CIB Bank Zrt. CIB Bank Ltd. -
Nabu
aktív tag
Sziasztok!
Banki Account hozzáadásához a cib banknál hogy írjam hogy biztosan jó legyen?
Cib Bank Zrt. vagy CIB BANK ZRT. (kérlek olyan válaszoljon akinek a cibnél van a számlája és működik is a pénzkivét)
gondolom a számlaszámot kötőjelek nélkül kell megadni ugye?
Köszi! -
Nabu
aktív tag
Sziasztok!
Valaki aki jártas ebben kérnék egy kis segítséget!
Regisztráltam a paypal rendszerbe és szeretnék ebay-en vásárolni már ott regisztráltam korábban... Hogyan fogjak hozzá mire ügyeljek...
Ha leütöm a terméket miként tudom kifizetni elvileg már a netes kártyámról zárolt 1 dollárt és 400 forintot ez már feljogosít a használatra vagy még további teendőim lesznek..?
Minden kezdet nehéz ezért kérném rutinos kollégák segítségét, köszönöm!!!!
Üdv: Nabu
Új hozzászólás Aktív témák
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3038, 94% Akkumulátor
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Új Dell 13 XPS 9315 FHD+ IPS i7-1250U 4.7Ghz 10mag 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700K / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 500 SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest