- One mobilszolgáltatások
- Beszáll a Vivo a Pro Max csatába
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 600 – kezes, kitartó, költséges
- Google Pixel topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
morfondőr
addikt
Végig nyálaztam a beállításokat, szerintem jónak kell lennie! Köszönöm a segítséget!
Igazából ez a legkisebb gondom, mert szinte mindenhol kártyát használok, minimális kp megy el havonta. És ma egy bank nem küldi ki időben a csere kártyát, mert épp "káosz" van náluk valami átállás miatt!
-
morfondőr
addikt
Valaki tud segíteni: ha egy előfizetést eddig paypal-ről intéztem, ami a bankkártyáról vonta le az összeget, az automatikusan átáll walletre ha kártyáról nem tud tovább pénzt levenni? Csodálatos takarékbank nem küldte a cserekártyát és holnap lejár a régi!
-
morfondőr
addikt
Üdv!
A hétvégén egy eladott termékem után paypal-al fizettek, ami úgy néz ki, nem került a kártyámra, hanem paypal balance lett belőle! Ezt érdemes kártyára utalni, vagy maradhat a helyén? Viszonylag sűrűn vásárolok paypal-al, de befele most jött előszőr összeg. Legközelebbi vásárláskor automatikusan a balance-ot fogja használni, vagy erre figyeljek külön? Ha pl. a balance-on lévő összegnél többért vásárolnék, akkor a fennmaradó összeget a bankkártyáról pótólja, vagy külön kezeli? Elnézést a láma kérdésekért, de így még nem használtam a paypal-t!
Köszi a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- LEGO klub
- Túra és kirándulás topic
- One mobilszolgáltatások
- Papírnehezékként használható csúcs-GeForce-ot árul egy francia viszonteladó
- Le Mans Ultimate
- BMW topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- Noctua industrial NF-F12 industrialPPC-2000 PWM - több darab
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Alpine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4599, 100% Akksi
- AKCIÓ Dell Latitude 5420 - i5 1145G7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Mini Pc HP ProDesk 600 G4 / EliteDesk 800 G5 // 6-9. gen // i3 / i5
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest