Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Megkezdte a Honor a MagicOS 9.0 bétáját
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
-
Mobilarena
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Benhill
senior tag
válasz aytukabozs #16941 üzenetére
Hello.
És ahhoz hogy megkapjam a 4 jegyű digit code-t, kb mennyit kell várnom?
Azt írja 2-3 nap, de már 1 hete várok, és nincs 400Ft-os terhelés rajta. -
Benhill
senior tag
Sziasztok.
Korábban már írtam ide, hogy a 4 jegyű digit code-ot nem kapom meg, mármint a számlámra a levonást.
Na most megkaptam 1 héttel később 4x is sikerült kérnem a kódot, ami 4x400Ft levonás.
Írtam nekik, hogy a 3x400Ft-ot szeretném ha visszafizetnék, és azt írták vissza hogy egy hónapon belül deaktiválódik, a fel nem használt digit code, és visszakapom a pénz akárhányszor fizettem be.
Ez most tényleg igaz, vagy az 1200Ft-nak már búcsút mondhatok?! Ha nem fizetik vissza, mindenesetre írok nekik 1 hónap múlva megint.
[ Szerkesztve ]
-
Benhill
senior tag
Sziasztok.
Kérdésem lenne, hogy milyen előnyei/hátrányai vannak, ha feltöltöm a paypal egyenlegen forinttal, és onnan vonja egyből a pénzt ha fizetek, ellentétben azzal, minthogy az ott megadott kártya adatok alapján a jegyzett bankszámláról?
Az utalás egyből megtörténik, amit észre vettem hogy ha az ott megadott kártyáról vonja, akkor némi tranzakciós dij is levonásra kerül.
Fel szoktam tölteni paypal egyenlegem természetesen, de van mikor elfelejtem és akkor a kártyáról vonja le és ott láttam ezt a plusz dijat.
-
Benhill
senior tag
válasz bulikavagyok #47305 üzenetére
Nem tudom a kérdésedre a választ, de ilyen, vagy hasonló esetekben, például, ha forint van paypal-on és usd-vel fizetek, akkor is szükséges lenne átváltani a pénznemet?
Nemrég egyet fizettem, és árfolyam szerint ~ 3000Ft-al több forintot vont le, mint amennyi a dollárt ért.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Asszociációs játék. :)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Hálózati / IP kamera
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- BestBuy topik
- Amatőr csillagászat
- Durva lett a Lian Li motorizált asztala
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Hibátlan - GIGABYTE Z370 HD3 LGA1151v2 alaplap + Windows 11 Pro digitális licensz
- Hibátlan - INTEL Core i7-8700 LGA1151v2 dobozos CPU processzor
- Szép Tervező Vágó Dell Precision 5530 Laptop -80% 15,6" i9-8950HK 32/512 QUADRO P2000 4GB FHD IPS
- Apple Iphone 13 Pro - 256 GB (Space Grey)
- Komplett fénytechnika (Robotlámpa, stroboszkóp, vezérlő, állvány)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest