- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hová lett 1000 mAh?
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Yettel topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
-
Mobilarena
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Nézd ott a befizetés menüpont Transfer Money (Pénzátulás) annál látod a számlaszámot és azt az azonosítódat amit a közlemény rovatba kell beírni, ez a leírás benne az Összefoglalóban 11. PayPal egyenleg feltöltése banki utalással, Top Up (Feltöltés) móddal most csak a számlaszámos képet illesztem ide:
Ami szükséges a jobb oldali részről a Fogadó számlaszáma és alatta az Átutalás azonosítója a közlemény rovatba.Szerintem a bankfiókban az utalás nem diktálás alapján megy, van utalási nyomtatvány. Vagy te leírod egy cetlire. De lehet hogy nem lehet fizetni, nem teszteltem mert van bankszámlám tudok róla utalni, majd ha ráérek teszek egy új próbát. Amíg volt Unicredit számlánk én addig mindig láttam utalási nyomtatványt a bankfiókban.
-
Hát a pénztári befizetéses utalást nem gondolom hogy megszüntették volna, ott a papír, kitölti az ember és a pénztáros elutalja miután átadod neki a pénzt a papíron lévő számlaszámra. Bárkivel előfordulhat hogy mobil app-ot és hitelesítést használt az utalásra és a telefon tönkrement akkor miért nem utalhatna pénzt így?
-
Nem egészen van így. A PayPal azt a számláját amit az egyenleg feltöltésre használhatsz az Unicredit Banknál vezetik, ezért arra van lehetőséged hogy besétálsz egy Unicredit bankfiókban és ott pénztári utalással befizetsz arra a számlára, a te nevedet és a te transfer id azonosítódat kell megadni, de szólni kell a pénztárosnak hogy a közlemény rovatba ne írjon mást csak az azonosítót.
Más bankfiókból erre a számlára ilyen befizetés és hogy más utaljon az nem müxik. -
Ha kártyáról jön a pénz, akkor azért a banki dolgok lennének az elsők és azután a PayPal. Az előbb fizettem, működik.
Ha Maestro kártya akkor előjöhetett a nem akarok fizetni hibája.
A kártyádra mennyi a napi vásárlási darabszám és a napi vásárlási összeg limit? (A 220 $ ki nem fizetése is limit gyanú)
Van hozzáférhetően annyi pénz a kártyán, azon a számlán amihez tartozik a kártya?
Nincs-e karbantartás a bankodnál?
Gond lehet a Tomtop fizetési klienssel. Az nem tárolta el a kártya adatokat, nem kellene frissíteni az újra, ha tárolja?De nem egészen értem, hogy adhatja fel a régi kártyát? Azt még nem törölted?
Ha a banki oldalról minden oké, akkor javaslom a Tomtop és PayPal sütik és a böngésző gyorsítótár törlését és a böngésző újraindítása után fizetni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Feketehalálra váltja a kékhalált a Microsoft
- Autós topik
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Melyik tápegységet vegyem?
- OLED monitor topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen videókártyát?
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Revolut
- További aktív témák...
- Asus ROG STRIX Z370-F GAMING Alaplap
- T14s Gen4 14" FHD+ IPS érintő Ryzen 5 PRO 7540U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Intel Core i7-8700K 6-Core 3.7GHz LGA1151 (12M Cache, up to 4.70 GHz) Processzor!
- Asus Rog Gamer PC /Ryzen 9 5900X/RX 7900XT/32GB DDR4/1TB M.2/beszámítás van
- bontatlan MSI GeForce RTX 5090 32G VENTUS 3X OC 3 év Alza garival
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! ÚJ 27% 3 év AMD RX 7900 XT / 7900 XTX készletről KAMATMENTESEN!
- Bomba ár! HP ZBook FireFly G8 - i7 I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD Touch I Nvidia 4GB I Cam I W11 I Gar!
- BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO RL valódi bőr Gamer Szék
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest