Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Mobil flották
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Garmin Fenix 8 AMOLED - a csúcshódítás költséges
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fancy-boy
addikt
Köszi a választ.
Verified és Premier.
Szerintem nincsen semmilyen limitem. Hol kellene megnézni?
Ez nem friss regisztráció, hanem már több éves.
Szerinted ez csak időszakos ellenőrzés?Legutoljára ezt írták:
"To provide one of the safest online payment methods PayPal reviews every withdrawal before it is approved. Occasionally, we may hold a withdrawal if there may be a higher-than-normal level of risk associated with the transaction."
"When a withdrawal is held, this is not a reflection of you or your account activities. Our internal security system is an automated system which reviews all of the details of every withdrawal that is made through PayPal. This is similar to the way your bank or credit card issuer approves transactions."
"For fraud prevention reasons, I cannot see what aspect of this withdrawal has caused our internal security system to intervene. Neither can I override or manually change the security settings to allow your withdrawal to go through immediately."
Új hozzászólás Aktív témák
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Új Lenovo Yoga 7 ProX Gamer Tervező Ultrabook -50% Ryzen 7 6800HS 32/1TB AMD 4GB + 3050 4GB 3K 120Hz
- HP EliteBook 840 G6 Fémházas Tartós Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 16GB 512GB SSD FHD IPS
- Eladó JURA ENA 5 Svájci Kávéfőző gép
- AOC CU34G2X 34" 144Hz 21:9, ivelt Gaming monitor, monitorváltás miatt eladó!!
- Logitech G Pro X Superlight + Corepad Skatez PRO & Soft Grips
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest