- Mobil flották
- Fotók, videók mobillal
- Állítólag összeolvadt a OnePlus és a Realme
- T mint tavasz: képeken a közelgő Xiaomi 17T
- Az AI átformálja a Peugeot modelljeit is
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Google Pixel topik
- Honor 600 – kezes, kitartó, költséges
Új hozzászólás Aktív témák
-
freeknight
őstag
Na én infamy nélkül valami ilyesmi buildet csinálnék stealthre. A technikus ágra csak azért tettem pár dolgot, mert maradt egy csomó felesleges pont. Infamyvel már kicsit hatékonyabb buildet lehet alkotni, valahogy így. Ez azért jobb, mert így kijött ügye a body bages skill, az bizonyos rablásokon nagyon fontos lehet. Csak ugye ehhez minimum 3-as infamy szint szükséges majd.
Ez pedig egy jó all-rounder build loudra. Itt a hangsúly a mastermind jobb felső sarkában lévő Inspire skillen van, loudon ez a legfontosabb, távolról fel tudsz vele szedni csapattársakat, ha kiabálsz. Ez a build páncélos, én magam jobban szeretem a dodge buildeket (amikor öltönyben vagy hangos meló közben is), csak ugye ahhoz meg kell az 5-ös infamy minimum. Addig tökéletes, ha nagy páncélos buildeket használsz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad L14 Gen 4 - 14" - Ryzen 5 pro 7530U, 16-32GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- 230 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060 (ELKELT)
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 4770K / GTX 1060 6GB /16GB RAM /250SSD + 500GB SSHD
- Dell Latitude 5310 2-in-1,13.3",FHD,i5-10310U,16GB DDR4,256GB SSD,WIN11,LTE KÁRTYA,TOUCH
- ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 512GB FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest