Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One UI 7 frissítés: volt, nincs
- iPhone topik
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Fotók, videók mobillal
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Google Pixel 9a - a lapos munka
-
Mobilarena
Path of Exile topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Har_melin
addikt
válasz
brunnehilde #33211 üzenetére
"Megnyugodtam", hogy nem én vagyok extra peches. Az értékelésbe nem írtam, mert úgy voltam vele, hogy van ilyen, meg lehet, hogy csak megszépítő messzeség, de én is kínkeservvel szedtem össze A6 elején hogy legalább vlami normálishoz közeli resistem legyen.
Amit írtam, hogy egyetlen scourge craftolt cuccot használtam az is azért volt, mert azon cipőn volt 15% MS + két resist, de a kettő együtt sem volt 20%. Olyan rare, amin legalább két használható mod lenne alig esik, 15-20 szinttel korábbi, már akkor sem túl jó cuccokban szaladgálok folyamatosan, és valóban alig van alap currency is a craftoláshoz.
A Scourge kraftoláson nincs túl sok érteni való. Maga a craft teljesen rng, csak az esélyeidet javíthatod. Minden új sor feloldásához +10 "passzívot" el kell költeni az előző sorokban, de nem okvetlenül a közvetlenül előtte lévőben. Az első sor csak a folyamatot gyorsítja, a második a unique craft és a + socket/link esélyét adja. A harmadik sorban lehet csökkenteni a rossz és javítani a jó modok szintjét, illetve egy plusz explicit modot rakni a cuccra. Ez persze csak esély és gondolom csak akkor működik, ha van üres affix hely. Benchcraftolt cuccoknál lehet értelme, bár egy jó darabot nem biztos, hogy el akarok szúrni egy szar corrupted moddal.
A többit még nem néztem, azok úgy láttam, hogy mapokra vonatkoznak, illetve egyszerre két cuccot is craftolhatsz.
Ahogy a traden látom, map szinttől, amikor már háromszor lehet ráereszteni egy cuccra, ott már előfordulnak használhatóbb darabok is, ha a harmadik sort kimaxolták előtte. Ha megcsinálja az ember a scourge-öket amikor megtelik a mérce, akkor ez nem nehéz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Az egész világon terjeszkednek a dollármilliárdos kibercsalók
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Apple MacBook
- SSD kibeszélő
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Diablo IV
- Milyen légkondit a lakásba?
- One UI 7 frissítés: volt, nincs
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- További aktív témák...
- Macbook Pro 13" M1 - 2021 gyártás, 16/512GB, touchbar - garancia ( 52)
- Macbook Pro 13" M1 - 2021 gyártás, 512GB, touchbar - garancia ( 63)
- Macbook Pro 13" - 2020, 4 mag i7, 32/512GB, touchbar - garancia ( 901)
- Macbook Air 15" M3 - 2024, 16/256GB, bontatlan, Apple garancia ( 101)
- Macbook Air 15" M2 - 2022, 8/256GB, 1 ciklus, Apple garancia ( 103)
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 Gen3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 14" WUXGA I MAGYAR I W11 I NBD Gar!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest