Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Milyen okostelefont vegyek?
- Feldagadhat a Pixel 7a aksija, fizet vagy cserél a Google
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Android szakmai topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
-
Mobilarena
Path of Exile topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
TrollBalint
addikt
Azt hiszem tegnap sikerült Zanával szintet lépnem, már 2 mod is van a mapoknál. Bár régebben mintha gyorsabban lépte volna szinteket...
Nem úgy volt egyébként, hogy ha megyek egy mapon és ott szembejön velem valamelyik master, akinek a daily-jét még nem csináltam meg, akkor ide átkerül a daily arról a mapról, ahol eredetileg volt? Szombaton összehoztem újra a templomot, de nem mentem be, mert már késő volt. Vasárnap elfelejtettem, és lementem arra a mapra, ahova Alva-t írta. De észbe kaptam, visszamentem, lenyomtam a templomot és folytattam a mapot, ellenben Alva nem volt rajta, sőt később, mikor másik mapon összefutottam vele, akkor is még a régi mapon volt a jel, hogy ott vár engem (persze nekem csak 1 mapom volt abból.... )
Új hozzászólás Aktív témák
- Új 512GB WD SN5000S Gen4 x4/ Steam Deck ready/ garancia/ ingyen fox/posta
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 + Android 15, 512GB MicroSD + okositott OLED Atmosphere 3 hó garanciával
- GEEKOM GT1 Mega AI Mini PC
- 14") ACER SWIFT 5 (970 gramm!)Érintős 14,1"FullHD IPS,8.gen.core i5,Vil.bill,16GBRAM,512GB SSD
- Acer játékra is,core i3,IntelHD+GT 940MX VGA,8-16GB RAM,SSD,szép állapot,W11
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! ASUS ROG Strix G513IE 15 Gamer notebook - R7 4800H 16GB RAM 512GB SSD RTX 3050Ti 4GB WIN
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- ÚJ Dell Latitude 14 5450 - 14" FullHD IPS - Intel Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2.5+ év gari
- Akció! Windows 10 pro OEM licenc kulcs 64/32 bit activation key licensz, liszensz,kulcs
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest