- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Mobil flották
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Counterpoint szerint a belépőszint szívja meg leginkább a memóriák drágulását
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- MWC 2026: csápolt a robot, majd dobott egy hátraszaltót
- Google Pixel topik
- Apple Watch
Új hozzászólás Aktív témák
-
3aTi3
tag
Sziasztok!
Nekem nincs olyan égető problémám mint egyeseknek (pedig nekem is rontotta már el particiok összevonását - 80 giga veszett majdnem oda, de az easyrecovery segített)
Szal hátha tudja vki, mire jó a primary és mire a logical partíció. Azt tudom, h a primary-ra megy az oprendszer, de ha másik vinyót particionálok (amin nincs oprendszer), arra logicalt tegyek vagy mehet arra is egy primary?
Igazából csak azért kérdezem, mert ha logical particióval kezdem a vinyót (2 gigás, 32k-s clusterrel a swap-fájlnak), akkor automatikusan megjelenik előtte 7,8MB unallocated hely. Primarynál viszont nem.
Most nem halok bele abba a 8 megába a 80 gigás vinyón, de mégis zavar h ott van, és ki is jelzi a pm.
Előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Kész rémálom lesz Linuxot használni jövőre az USA egyes államaiban
- Hardcore café
- Jövedelem
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Asztrofotózás
- Mobil flották
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Apple iPhone 14 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 86%
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4511
- HP Elitebook X360 830 G7,Multi-Touch 2 az 1-ben,i5-10310U,16GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- Eladó Lenovo ThinkPad X13 Yoga Gen 3 2-in-1 érintőkijelzős üzleti laptop, beépített tollal
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest