- iPhone topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Hatodik bétánál jár a Galaxy S25
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Érkezik a Huawei Band 11 és 11 Pro, mindent tudni az új karkötőkről
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
King Unique
üzenetére
0. Mivel sosem volt W10-ként frissen telepítve, ahogy írtam: többszörös upgrade után "vált" W10-es rendszerré, aztán már W10-ként egy 4. gen. Intel belső lett a mostanira cserélve, újratelepítés nélkül (ld. 0,5. pont).
0,5. Miért nem telepítesz újra, már rég újra kellett volna telepíteni stb.: az időből van a legkevesebb az életemben, a W10 újratelepítést még csak-csak túlélném, de az ismételt rendszerbelakás gondolatától már a hideg kiráz.
1. Ok
2. Találtam rá relevánsnak tűnő választ a neten (a megoldás az volt, hogy nem erre az alaplapra specifikusan, hanem csak Asrock / CSM / legacy kifejezésekkel kellett keresni, mert erről a lapról kb. zéró info található). Egyébként ha elolvastad a hsz-em, láthatod, hogy szó szerint idéztem az alaplap MANUAL-jából, illetve az UEFI felület saját helpjéből, azaz nem csak belekérdeztem a nagyvilágba.
3. A netes keresések alapján (TPU letölthető VBIOS-ok mindegyike) UEFI kompatibilis a VGA (mondjuk furcsa is volna, hogy egy RTX 3070 ne volna az).
4. OK
5. Direkt figyeltem, hogy nehogy az SSD topikba írjam, mert nem oda illő és kioktatást fogok kapni, de így is sikerült.
A segítséget köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
- Alkalmi vétel! HP Omen 17! I7 12700H / RTX 3070Ti 8GB / 1TB Nvme SSD / 16GB DDR5 !
- Samsung Galaxy Book PRO 2 /i7-1260P/16GB/512SSD/AMOLED/13.3/Intel Iris Xe/Gari
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol fejhallgatóval garanciával hibátlan működés
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest