Hirdetés
- iPhone topik
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Bluetooth-headsetekről általában
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
King Unique
üzenetére
0. Mivel sosem volt W10-ként frissen telepítve, ahogy írtam: többszörös upgrade után "vált" W10-es rendszerré, aztán már W10-ként egy 4. gen. Intel belső lett a mostanira cserélve, újratelepítés nélkül (ld. 0,5. pont).
0,5. Miért nem telepítesz újra, már rég újra kellett volna telepíteni stb.: az időből van a legkevesebb az életemben, a W10 újratelepítést még csak-csak túlélném, de az ismételt rendszerbelakás gondolatától már a hideg kiráz.
1. Ok
2. Találtam rá relevánsnak tűnő választ a neten (a megoldás az volt, hogy nem erre az alaplapra specifikusan, hanem csak Asrock / CSM / legacy kifejezésekkel kellett keresni, mert erről a lapról kb. zéró info található). Egyébként ha elolvastad a hsz-em, láthatod, hogy szó szerint idéztem az alaplap MANUAL-jából, illetve az UEFI felület saját helpjéből, azaz nem csak belekérdeztem a nagyvilágba.
3. A netes keresések alapján (TPU letölthető VBIOS-ok mindegyike) UEFI kompatibilis a VGA (mondjuk furcsa is volna, hogy egy RTX 3070 ne volna az).
4. OK
5. Direkt figyeltem, hogy nehogy az SSD topikba írjam, mert nem oda illő és kioktatást fogok kapni, de így is sikerült.
A segítséget köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- SSD kibeszélő
- Milyen TV-t vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Windows 11
- Milyen autót vegyek?
- Ami Kínában OnePlus Pad Pro, az errefelé mégis csak Pad 2 lett
- Sorozatok
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Utánajártunk, hogy melyik memória mennyire drágulhat
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- További aktív témák...
- Új, garanciás SSD-k - Áfás számlával
- ÁRESÉS! ÚJ! BONTATLAN! Külsők SSD 500GB,T5-T7Samsung,SandiscExtreme,Seagate,Adata480GB
- Crucial T705 4TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.500-12.700 MBs - Eladó!
- Samsung 860 Pro 256GB V-NAND SSD
- 1TB-os Western Digital 3,5-es HDD-k (állapot infók és árak a leírásban)
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4001
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 10700 / 32GB DDR4 / RX 6700XT 12GB / 512 SSD + 1TB HDD
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7670 i9-12950HX 64GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 12GB 1 év gar
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest