Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Akciófigyelő: 25 000 forintos ajándék jár a Xiaomi Pad 8 tabletek mellé
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Skyhunter
őstag
Én is tolom, vannak változások. Hősöket lehet kapni, akiket egységek mellé rendelhetünk. A repülők valóban visszatérnek a bázisra, viszont dühítő, hogy hiába foglalok el egy reptéret pl egy gyors felderítős járművel, a mellette álló bázis/város nélkül nem tehetem át a repcsik kezdőbázisát oda. Így viszont a kisebb hatótávval rendelkező bombázók körökre kiesnek a csatából... Amit nem értek. Fejlesztés/vásárlás menüben mi az a "overstrength" fül....látom, hogy 11-től 20-ig lehetne fejleszteni az egységeket, de azokat sem tudom, akik már meglépték a tapasztalti szintet...mire való akkor ez?
szerk : készül egy nagyon hasonló játék, a Klotzen Panzer Battles. Sajnos az utolsó bejegyzésük 2019 nyara, 2020 első negyedév lenne vagy lett volna a megjelenés. (steam szerint). A korábban posztolt screenek nagyon ígéretesek, de nem tudom, elkészül-e a játék.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4662, 90% AKKSI
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Apple MacBook Air 13 (2020) M1 8GB/500GB használt, megkímélt 82% akku
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3293
- HP EliteBook 640 G11 Core Ultra 5 125U 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest