- iPhone topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Apple Watch
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Google Pixel topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Honor Win 2: nagyobb kijelző, új csúcs-SoC, marad a 10 000 mAh-s akku
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Skyhunter
őstag
Én is tolom, vannak változások. Hősöket lehet kapni, akiket egységek mellé rendelhetünk. A repülők valóban visszatérnek a bázisra, viszont dühítő, hogy hiába foglalok el egy reptéret pl egy gyors felderítős járművel, a mellette álló bázis/város nélkül nem tehetem át a repcsik kezdőbázisát oda. Így viszont a kisebb hatótávval rendelkező bombázók körökre kiesnek a csatából... Amit nem értek. Fejlesztés/vásárlás menüben mi az a "overstrength" fül....látom, hogy 11-től 20-ig lehetne fejleszteni az egységeket, de azokat sem tudom, akik már meglépték a tapasztalti szintet...mire való akkor ez?
szerk : készül egy nagyon hasonló játék, a Klotzen Panzer Battles. Sajnos az utolsó bejegyzésük 2019 nyara, 2020 első negyedév lenne vagy lett volna a megjelenés. (steam szerint). A korábban posztolt screenek nagyon ígéretesek, de nem tudom, elkészül-e a játék.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Acer Aspire 3 15 A315 FHD notebook - R3 7320U 8GB DDR5 512GB SSD AMD Radeon IGP W11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 (5TW10AA) - 3x4K felbontás
- Dell Optiplex 3050 SFF,i5-6500,8GB DDR4,256GB SSD, WIN11
- www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest