Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• DeFranco

nagyúr

válasz rumos14 #141 üzenetére

Nem győződtem meg róla, hogy igaz, és nem is akarom, hogy pereljenek hitelrontásért, DE én olyan infókat hallottam, hogy az exDig, és még pár gyanúsan olcsó társa ilyen-olyan szürke importból szerzi a cuccainak egy jó részét. Ezért olcsóbb. Innentől kezdve már csak üzleti modell, hogy ezt az árelőnyt nem kapod meg, ha csak gépet veszel, ára kb annyi, mint máshol, lehelettel olcsóbb. A teljes különbséget csak akkor éred el, ha csomagot veszel. Ez legális ''árukapcsolás'', nincs vele baj, de én úgy érzem engem ezzel hülyére akarnak venni.

Az olcsóság ára az, hogy a garanciaigényedet vagy sehogysem, vagy alig tudod érvényesíteni, kiküldik külföldre, bevizsgálás, felelősséghárítás. Nálam a garancia szempont volt, és tudom, hogy azért az olcsó hűsnak gyakran híg a leve.

Természetesen te döntöd el, mennyi kockázatot akarsz vállalni. Mindezt csak azért írtam le, mert láttam, hogy neked fontos a garancia is.

egyébként szaftosabb garanciás esetekkel találkozhatsz a homáron, ajánlott olvasmány.

[Szerkesztve]

[Szerkesztve]

Új hozzászólás Aktív témák