- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- iPhone topik
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
Új hozzászólás Aktív témák
-
asanotadanob
tag
válasz
hegegabi80 #3655 üzenetére
Ha kipróbáltad, írd már meg légszíves, hogy nálad crosstalkos-e a 3D. Nem tudom, hogy ez típusfüggő, vagy egyedi dolog.
-
oszy
veterán
válasz
hegegabi80 #3655 üzenetére
Köszönöm uraim!
(#3656) yvsmad
(#3655) hegegabi80Megrendelem én is, mert szerintem olcsóbb már nem lesz ahogy az euro árakat nézem.
-
oszy
veterán
válasz
hegegabi80 #3582 üzenetére
Most a Philipsre is annyit adnak ezért is nehezebb a döntés
Meg ugye kár, hogy a szemüvegek drágák. Igaz azt nem hiszem, hogy sűrűn használnám, de azért csak kipróbálnám. Már természetfilm érdekes lehet úgy.
-
OTika
aktív tag
válasz
hegegabi80 #3503 üzenetére
Szerintem is.
-
blakey
titán
válasz
hegegabi80 #3502 üzenetére
Az a kábel lehet jó amelyik megfelel a paramétereknek, a HDMI érzékeny a távolságra, ami linkeltem az átviszi azon a távolságon a jelet, de bőven akad olyan kábel amelyik nem. Ha megtudod tenni akkor úgy vedd meg, hogy kipróbálod, ha jó akkor marad ha nem akkor másikra cseréled.
-
blakey
titán
válasz
hegegabi80 #3499 üzenetére
Mindegy, hogy szolgáltatón belül vagy másik szolgáltatóra váltanál, a lényeg, hogy ne IPTV. A többit váltás előtt meg kell kérdezni a szolgáltatótól, de elviekben igen, működik a dolog.
Természetesen hálózatba köthető a tv, látni fogja a gépet, meg bármit amit láthatóvá teszel számára. Lehet 8m-es kábelt venni, a lényeg, hogy az adott hosszra meglegyen a teljesítménye, pl. ez jó lehet, vagy ez. A boltban egyedi méretet is vehetsz esetleg bármilyen másik márkát is. -
blakey
titán
válasz
hegegabi80 #3497 üzenetére
Mondanám azt, hogy a legegyszerűbb ha másik szolgáltatást választasz, de lehet, hogy nem egyszerű nálad.
-
blakey
titán
válasz
hegegabi80 #3494 üzenetére
A PrTelekom IPTV? Kábeltv-nél, Sat-tvnél, és földi digitális tv-nél működik, IPTV a gyenge lánszem.
-
blakey
titán
válasz
hegegabi80 #3491 üzenetére
Telekomtól kérdezd meg, hogy biztosítanak-e kártyát vagy sem. A kártya DVB-C DVB-T/T2 ill. DVB-S/S2-höz van, többynire a kódolt adásokat fogja dekódolni, tehát a kódolatlanul érkező jelet megjeleníti. Szerintem IPTV esetén egy kicsit más a szitu, tudtommal a T nem ad kártyát, tehát nem tudod megkerülni a boxot, de azért kérdezd meg őket.
-
Flashget
félisten
válasz
hegegabi80 #3489 üzenetére
szolgáltatói beltériket CI+CAM-al tudod kiváltani.
-
blakey
titán
válasz
hegegabi80 #3454 üzenetére
5100-as Samu jó, neten rendelve akár vissza is küldheted, de jó lesz hozzá, én AS640-nel használom.
-
blakey
titán
válasz
hegegabi80 #3450 üzenetére
Elvileg igen, de akkor inkább az eredeti Samsungot venném, azzal legalább jó a kép és biztosan működik.
-
yvsmad
őstag
válasz
hegegabi80 #3450 üzenetére
Jó, ez is olyan, mint a Samu 5100, de ehelyett miért nem a Samut veszed, itthoni garival?
-
blakey
titán
válasz
hegegabi80 #3447 üzenetére
Használtpiacon, ebayen, stb. még előfordulhatnak akár új 3100-as Samsung, Hama stb. szemüvegek is, kis szerencsével sikerülhet jobbat találni, de a havi 1 3D filmhez nekem az 5100-asok is tökéletesen megfelelnek.
-
Flashget
félisten
válasz
hegegabi80 #3443 üzenetére
a samsunggal csak óvatosan, mert törnek mint a ropi..
-
blakey
titán
válasz
hegegabi80 #3443 üzenetére
A Samsung igen, a Hama-t nem ismerem, elvileg az is, de nem tudom milyen minőséget képvisel.
-
blakey
titán
válasz
hegegabi80 #3440 üzenetére
Csak akkor lesz jó ha RF, nekem volt Toshibám és azzal nem működött. Mielőtt átvennéd, próbáld ki, hogy működik-e.
-
blakey
titán
válasz
hegegabi80 #3437 üzenetére
Bármilyen RF aktív szemüveg jó hozzá, a Samsung is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 11T Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest