- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung SmartTag2 teszt
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- One mobilszolgáltatások
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Murciélago #1421 üzenetére
Murciélago mit csináltál a tv-vel, szétbontottad, vagymi... ?
Z10N által emlegetett "beállítás-jegyzéket" csinálhatnánk, hogy kinek mi jött be
-
Z10N
veterán
válasz
Murciélago #1421 üzenetére
A panahoz- meg par beallitast adhatnal kiprobalasra. AV forumon en is nezegettem az is johet, bar lehet ugyanaz lesz (elokeresem majd amiket osszeszedtem).
-
ht42
senior tag
válasz
Murciélago #1388 üzenetére
Egy LCD sohasem lesz fekete. Ennek a tévének 0.046 Cd/m2 a feketéje.
Összehasonlításképpen egy IPS panel feketéje 0.12, egy neoplazmáé 0.001. No az a fekete. Ha érzékeny vagy a fekete szintre célszerű a tv mögé egy meleg fehér kis fényerejű lámpát tenni. Akkor egyébként a szemet is kevésbé fárasztja a tévézés. -
Panthera
őstag
válasz
Murciélago #1388 üzenetére
Már eddig is figyeltem, de tegnap este még jobban: a filmek végén - a stáblistánál vagy minél - én teljesen homogén képet látok (akartam képet készíteni, csak pont lemerült a gépem). Ami felhő van rajta, az inkább akkor vehető észre, ha világosabb képnél oldalirányú pásztázó mozgás van - ilyenkor vízszintesen lehet észrevenni kis karikákat, de ez is csak néha. Ezeket az üzletben is lehetett látni a tesztvideóval egy másik példányon, de ott is csak ilyen kicsiket láttam.
A 2.35:1 arányú anyagnál sem zavaró a 2 fekete csík.
Még valami eszembe jutott. A filmek elején amikor cserélgeti a stúdió logókat, stb - ott nálad szokott-e teljesen sötétre váltani a kép közben (kb. olyan fekete mintha kikapcsolna)? Ha nem, akkor lehet hogy nálad nem működik rendesen a háttérfényfény szabályozása. Ezt még azért nézd meg.
-
Technoman
őstag
válasz
Murciélago #1381 üzenetére
Murciélago Figyú, mi egy típusról beszélgetünk, az AS640-es családról??
Eléggé jól ismerem mindegyik tagját (40/48/55) és a te általad leírt dolgokkal abszolút nem találkoztam még. -
Panthera
őstag
válasz
Murciélago #1359 üzenetére
Nekem 640-re ezek vannak beállítva: (bár szerintem minden panel más)
Egyedi beállítások - MPEG-javítás beállítások:
Normál / 38 / 100 / 0 / 50 / 0 / 50 / Normál / Be / Be / Be / Ki / AutomatikusNálam inkább egyfajta kockásodás szokott előfordulni, ha nem jó minőségű az anyag (ezalatt pl. gyenge xvid-et kell érteni).
A felhősödés milyen messziről vehető észre? A viszonyítás miatt kérdezem: MI - MII HD-s sorozatoknál is feltűnőek? Én azokat 1,5 méterről is nézem néha.
-
virkir
veterán
válasz
Murciélago #1370 üzenetére
Mint kollega írja opció gomb.
Magától nem tölt be de USB-ről tudja a feliratot. -
Captor
tag
válasz
Murciélago #1370 üzenetére
option gomb a távirányítón?
-
virkir
veterán
válasz
Murciélago #1367 üzenetére
A külön fájlos feliratokat nem is fogja tudni win7-el.
Két megoldás van, vagy berakod egy .mkv-ba a feliratot is vagy más média szervert használsz.
A médiaszerverekkel meg annyi a gond, hogy pl serviio-val nem tudja a lejátszást folytatni ha kilépsz belőle. -
Technoman
őstag
válasz
Murciélago #1359 üzenetére
Próbáld meg, ezt az ajánlott beállítást (én is eme preferencia alapján állítottam be a TV-met és nagyszerű képet kaptam, a LED-ektől oly' furcsán természeteset
)
[link]A felirat "pixelhű pontos másolata" a film címének (magyarán uúgy nevezted át?) Milyen formátum, ha lehet akkor .srt-t használj.
spidersoft
Hát én akkor egy nagyon szerencsés ember vagyok, mert a te általad említett felhősödést nem látom (már ha erre gondolsz [link])
Az igaz, hogy némi nemű bevilágítás a sarkoknál előfordul, de ezt is csak egy abszolút hófehér, homogén felületen látom, ott is csak minimálisan (ne felejtsük el, hogy ez egy 3D belépő modell, más kérdés, hogy -szerintem- veri az egész idei mezőnyt) -
Murciélago
csendes tag
válasz
Murciélago #1349 üzenetére
Levettem a háttér világítást 30-ra ,meg az adaptív h.vill.-t bekapcsoltam,igy nem annyira zavaró( így ugye az "értékes" kép részletek kissé elvesznek) de ott maradt
a nagyobb "bevérzés" A lépernyő jobb felső 1/3-ban kb.két tenyérnyi felhő.Most ez halványult majdnem észrevehetetlen de engem már zavar.
Nem tudom mi legyen a visszavitellel,mert az 5 év gari csábító
A feliratot sem töti be a lejátszó pedig szerintem nagyon jó minőségű képet hoz létre a többiekhez képest(LG,Samu,Philips) A Philipsé nagyon rossz,az mkv olyan mintha valami tré dvd-t néztem volna -
virkir
veterán
válasz
kis hazánkban nem lehet normális minőségű tv-t venni
El kell ballagni a hivatalos kereskedőhöz és megvenni ott, nem bedőlni a parasztvakító akcijjós ajánlatnak.
Mivel a panashop-ban is ugyan annyi mint abban a boltban 199k-ról "leárazva". -
Technoman
őstag
válasz
Ez érdekes, mert pont a 640-esnél nem láttam SOHA -általad minősített- háttér világításos bevérzéseket
Javaslom egy MM-ben is megnézni uezt a szériát. -
Technoman
őstag
válasz
Murciélago #1344 üzenetére
A Panasonic minden esetben a dobozban, ott is a kezelési leírás mellé -egy zacskóban- teszi a hivatalos garanciát. Mely lehet füzetecske (jellemzően ezt adják a TV-khez, vagy origami stílusban, széthajtogatós A1-es méretű gar.
Így néz ki [link]
Ha nem ilyet kapsz, akkor a hivatalos Panasonic Márkaszervizben (mely' a XI. Bp. Kalotaszeg u. 28. alatt van) szóba sem állnak veled. A lényeg a garancián található "Pan European Garantee" felirat
Természetesen a fenti garnak kitöltve és lepecsételve kell lenniUI: TCr által belinkelt gar oldalnál én bolti garra gyanakodnék, főleg ha a fenti feltételek a vásárlásod során nem teljesülnek.
A dologban egyébként az a svédcsavar, hogy mindentől függetlenül a gar így is, úgy is benne van a dobozban (még ha az USA-ból is hozod a Pana cuccost, akkor is, dolog hogy azt nem tudod itt érvényesíteni)
Tehát nem tartana semeddig sem azt kitölteni a Mall-nak. -
TCr
veterán
válasz
Murciélago #1344 üzenetére
Elvileg benne lesz, bontsátok majd ki a dobozt, amikor átveszed és bélyegeztesd le az eladóval.
Ez mondjuk fura: KATT
Panasonic: Internet Mall Hungary Kft. 1222 Budapest, Nagytétényi út 112.
A Panasonic tévéket itthon hivatalosan a Video-Part Kft szervizeli, vagyis a Panashop.
Ez alapján gondolom a MALL bolti garit ad, nem gyárit. -
umbriel
csendes tag
válasz
Murciélago #1334 üzenetére
Az eredeti promóció után, január végén - nem Auchanban - vett tévémet most sikerült beregisztrálnom 5 évre és sikerült...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- Autós topik
- Milyen házat vegyek?
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Fotók, videók mobillal
- Gitáros topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- TCL LCD és LED TV-k
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- Bomba ár! HP Elitebook 840 G1 - i7-4G I 16GB I 240SSD I 14" HD+ Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest