Hirdetés
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Vivo V70 – a stílus érték?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Mától kapható az EarFun Clip 2
- Májusban már megérkezhet a Xiaomi 17T
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
csalafinta65
senior tag
Ma sikerült végre dűlőrejutnom a 640 vs. 650.illetően. A 640 megy végül a levesbe...A Ferenc krt-i Pana üzletben mégnéztem élőben a 40"-os 640-et. Kicsinek tűnt, és nem győzött meg a képe....a tesztek által írt kivételes mély feketét sem láttam..650 nem volt kirakva. Átmentem a közeli Euronics-ba. Na ott a a 42-es 650 -et megnézhettem. Ami érdekes, hogy az általatok favorizált LG42LB670 pont mellette volt. Én bizony most nem láttam semmilyen szürkés feketét. Szép fekete, abszolút színhelyesség, éles, természetes képe van. Az M1HD ment rajta, futball meccsel. A mellette lévő LG semmivel nem adott szebb képet, és jobb feketét....sőt a talpazata marha hülyén van megcsinálva, vagy 95 centi van a két talp között..lehet jó drága állvány után kajtatni...a Pana állványa 4900 ft-os ikeás lesz, a legolcsóbb szerintem. Edigitalnál valszeg holnap veszem át, 159.900. Reális ár. Kivételesen most nem hiszek a teszteknek..a magyar, külföldi tulajoknak tettszik, nekem is..Az SD adások meg gyalázatosak minden televízión....én elfogadhatót semmilyen lapos megjelenítőnnem láttam még Kizárólag CRT TV-én..arra is találták ki...szégyen, hogy egyáltalan vannak SD adások....
Új hozzászólás Aktív témák
- VR topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Vivo V70 – a stílus érték?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kihagyja a következő GPU-generációt az Intel?
- Arc Raiders
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- Eladó Samsung Galaxy A16 5G 4/128GB fehér / 12 hónap jótállás
- 27% - Konfiguráció G5905 / RX580 / H510 / 16GB 2666Mhz / 1TB SSD / 500W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3965
- (TÖBB DARAB, KÉSZLETEN) SAMSUNG/ KINGSTON DDR4 8GB RAM - Memoria modul
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest