Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
-
Mobilarena
Padavan firmware image file-ok, hasznos infók

Új hozzászólás Aktív témák
-
woodworm
veterán
válasz
sasabacsi
üzenetére
Ugyanezt mondtam padavannal is.
Először ap módba kell tenni. Nem feltétlenül kell a manuális lan ip-cím beállítása, mert alapértelmezett a dinamikus cím kérése, tehát kérni fog a fő routertől az ott beállított tartományból.
Ha ap módban van, akkor be lehet állítani a bridge fülön az ap-client+ap opciót és lekerestetni az elérhető állomásokat. Mindehhez külön csomagot sem kell telepíteni. -
Intruder2k5
MODERÁTOR
válasz
sasabacsi
üzenetére
Nekiálltam az itthon található routerekkel, összehoztam egy WDS hálózatot, de bizony itt fel kellett venni mindkét routerbe az ellenoldal MAC címét. Így viszont működik szépen. Részleteket privátba elküldtem. Viszont ha a Xiaomi AX3600 nem tud WDS-t, akkor ez így nem fog működni.
Új hozzászólás Aktív témák
- PC Szervizeket, Gépépítőket keresek B2B szoftver partnerségre (E-számlával)
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Microsoft és egyéb dobozos és OEM szoftverek
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- BESZÁMÍTÁS! Asus Rog Strix Z390-F Gaming alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad L14 Gen 1 notebook - i5 10210U 16GB DDR4 512GB SSD Intel UHD GraphicsW11
- Honor Magic7 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új/Újszerű Apple Macbook Air 15,3" M4 /24GB/1TB - Ezüst - MAGYAR - 15 Ciklus - 2,5 év garancia
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4052, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest