- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Netfone
- Mobil flották
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
-
Mobilarena
Padavan firmware image file-ok, hasznos infók
Új hozzászólás Aktív témák
-
woodworm
veterán
válasz
sasabacsi #2667 üzenetére
Ugyanezt mondtam padavannal is.
Először ap módba kell tenni. Nem feltétlenül kell a manuális lan ip-cím beállítása, mert alapértelmezett a dinamikus cím kérése, tehát kérni fog a fő routertől az ott beállított tartományból.
Ha ap módban van, akkor be lehet állítani a bridge fülön az ap-client+ap opciót és lekerestetni az elérhető állomásokat. Mindehhez külön csomagot sem kell telepíteni. -
válasz
sasabacsi #2656 üzenetére
Nekiálltam az itthon található routerekkel, összehoztam egy WDS hálózatot, de bizony itt fel kellett venni mindkét routerbe az ellenoldal MAC címét. Így viszont működik szépen. Részleteket privátba elküldtem. Viszont ha a Xiaomi AX3600 nem tud WDS-t, akkor ez így nem fog működni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Antivírus szoftverek, VPN
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Beszámítás! Apple Mac Studio M2 MAX 2023 32GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Bomba ár! MacBook AIR 13" 2018 - i5-8210Y I 16GB I 512SSD I OS X Sonoma I Cam I Gari!
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest