- iPhone topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Redmi Watch 5 Lite - filléres fitneszfelügyelő
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Amazfit Balance - ár-érték egyensúly
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Yettel topik
Aktív témák
-
erdoke
titán
-
Versus
senior tag
-
Versus
senior tag
Kicsit furcsa megközelítés hogy ha az Abit lapok alulmérnek 10 fokot ,mert alulmérnek én is tapasztaltam akkor az Asus lapokban elfüstölnek a procik. Nagy bajban is lennék mikor 3 és fél órán keresztül renderel a gép egy dvd-t és stabilan 66 fokot ír a processzor hőmérsékletre! :)
-
Teljesen uaez a konfigom kivéve h a procihűtőm az gyári intel és a ramjaim infenonok, illetve 9800pro
Biosban megadod a 250FSB-t és a ramosztót 5:4re és fesz emelés nélkül vinnie kell. Én is így szoktam bár fölösleges tényleg Neked mire kell?
Amúgy pedig a hőmérséklet miatt ne búsulj, Nekem, is Chieftec van DAOW1-es 3 házventivel és a proci a gyári hűtő miatt így is 45C-os játék húzás után 60 köré is fölmegy szóval nincs gond! -
Ronin
aktív tag
Szerintem alapfeszen vinnie kéne a 3GHz-et.
A proci 12*200, azaz 2400MHz órajelen megy. Emeld az FSB-t 250MHz-re, így az órajele 3GHz lesz. A memória szvsz nem fogja bírni a szinkron tuningot, állítsd az FSB : MEM osztót 5/4-re, így 250*4/5=400MHz-en fog menni a memó, amit alapból vinnie kell, mivel PC3200-as. Ha a proci nem vinné stabilan a 3GHz-et, akkor adjál neki egy kis plusz feszt.
Ha nagyon melegszik, akkor emeld a venti fordulatszámát. Én személy szerint a procihűtőt lecserélném egy Zalman CNPS7000CU/AlCu-ra.
Milyen a ház szellőzése? -
Hyperion
senior tag
Sziasztok!
Légyszives segítsetek nekem 3.0-ig felhúzni a gépemet..nem igazán próbálkoztam vele eddig ugyhogy ezért kérek segítséget.
Lentebb látjátok a konfigomat..
A procihűtő CoolerMaster aero4.alaphő KB 37C játék után 55C
De ezt még tudom lejjebb is nyomni, mert jelenleg az aero csak alapon pörög.
Mit kell állítanom hozzá?
Aktív témák
Hirdetés
- Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
- Windows 10
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- iPhone topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Autós topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Airsoft
- Ingatlanos topic!
- További aktív témák...
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R5 5600X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3060 12GB Zalman N5 MF Be Quiet 650W
- Bomba ár! Dell Latitude E7470 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
- ÁRCSÖKKENTÉS MSI Z77 MPOWER Alaplap eladó
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest