Hirdetés
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Magisk
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cumulus
tag
A Dual channelt én is ugy oldottam meg hogy az egyik ramot a Dimm1-be raktam a másikat a dimm3-ba!Nekem pl:.van Két zöld slot egymás mellet és két Lila egymás mellett az egyik ramot az első zöldbe raktam a másikat az első Lilába raktam és amikor bejön a Bios akkor ez van kiirva Dual channel,Liner -Mode!
vagy megnézheted az everestbe is vagy a CPU-Z-ba is!Probálgasd! 
-
Cumulus
tag
A Bios-ban 133-as FSb van irva azt felvittem 166-ra igy megy 3.66GHz-en nem merem tovább emelni mert igy is 47 fok-os.Ez nem sok?
Kiprobáltam hogy mit tud az everest ultimate editionban:Mem.Olvasás:6530MB/sec ez jó vagy rossz?
Gyári Intel hűtö van rajta rézmagos.A ramok igy mennek 400Mhz
.Amugy alap FSB-n csak333-on miért? 
-
Cumulus
tag
Sziasztok!
Szeretném én is tuningolni a procimat!Alaplapom MSI 865PE Neo2-P Platinum Edition,
Procim:Intel Celeron D 345 3.06Ghz/256/533,ram:2*256DDR400(DUAL Channel)!
Gyári Intel rézmagos hűtő van rajta!Mennyire tuningolhatnám fel a procimat?És mennyi lenne az a hőmérséklet amit meg szabad még engedni(alaplap,Cpu)?
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gumi és felni topik
- Töltőtoll kedvelők/használók topicja
- nVidia GeForce GTX 1070 / 1070 Ti / 1080 (GP104)
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Diablo II: Classic és Resurrected
- Zeneszerkesztő és DJ topic
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- VR topik
- Automata kávégépek
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával! Upd. 12.27
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3235
- Apple iPhone 12 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 45GS95QX - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
De visszaraktam mindent a BIOS-ban defaultra mert ha huzom az FSB-t akár 1 MHZ-t is már nincs a windowsban hangkártya!Integrált van az alaplapomon és egyszerüen eltünik ez miatt!
De miért???
vagy megnézheted az everestbe is vagy a CPU-Z-ba is!Probálgasd!