Hirdetés
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Magisk
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
tmiki
csendes tag
Hali. Egy ideje nem jelentkeztem mióta nagy neheten megoldódott a proci hűtési mizéria. Hála egyeseknek.
. Azóta volt egy win csere most húzva megy a gép stabilan. A mostani problémám nem teljesen a témába vág. Olyan kérdésem lenne, hogy van egy club 3d 6600gt vid karim lehet húzni faszául, de természetesen nem ez a gond. Van dvi meg analóg kiment. Adtak hozzá analóg dvi átalakító a kérdésem az lenne, hogy összedugtam az átalakítóm meg az analóg moonitor csatiját bedugtam a dvi lukba és se kép se semmi. mitől lehet ez ha visszarakom az analógba jó minden. Valamit állodatni kellene vagy a rosszabb eset nem jó a vid kari dvi csatija. Rárom az épító jellegű segítséget. Előre is köszi. -
-
tmiki
csendes tag
-
-
tmiki
csendes tag
válasz
BlacKSouL
üzenetére
Kihúztam a lapból, de szerintem a sárga zsinár csak arra van, hogy a lap látta mennyivel pörög, hogy kihúztam már nem látja a venti fordulatszámát és nem is lett hangosabb egy kicsit se. Nekem a zsinórok sorrendje nem tetszik az tuti, hogy jó?? Azt se vágom hogy mi a sz@rért csinálnak ilyen szerencsétlen csatlakozót hogy a hűtő ventije molex, minek kell ez?
-
tmiki
csendes tag
válasz
Rez_Grof
üzenetére
Bocs ezt tényleg elfelejtettem. 8IPE1000L rev 2. Amit még észrevettem az hogy a ventiből 5 zsinór jön ki. egy piros-fekete ez megy a potihoz a sárga megy az alaplapba egy piros-fekete meg molex csatiba végződik és oda dugom be a táp csatit. Viszont kajakra úgy néz ki mintha felcserélődne a sorrend. Hogy érthető legyen. A táp kábelnél a sorrend mondjuk: sárga fekete fekete piros viszont ahogy csatlakoztatom a hűtő csatlakozóját annak a sorrendje piros fekete fekete sárga. Nem ez lehet a baj viszont fordítva meg nem lehet összedugni. Megőrülök. Jó drága volt a hűtő es igy nem is nagyon hűt.
-
tmiki
csendes tag
válasz
Rez_Grof
üzenetére
Végre valaki. Gigabyte 1000L rev 2.0 hogy pontos legyek. Hülye kérdés a hűtő csatlakozóit többféleképpen is be lehet dugni mert nekem nem sikerül csak egy féleképpen. Most olvastam a Hűtőm tesztjét és elvileg 3500at kellene pörögnie de nekem csak a felét porgeti. Remélem tudsz segíteni. A tápon amúgy mindegy melyik zsinórra dugom be a hűtőt?
-
tmiki
csendes tag
pont ilyen a hűtő. Van hozzá poti is amit lehet savargatni.
. Viszont hiába csavargatom 1900 felé nem megy. Én keveslem ezt- Ezzel lehet valamit kezdeni miért nem pörög 2500 körül?
. Ezzel lehet valamit kezdeni.Ja a procira a cpu-z: CO-at ír ez mit jelent? Ez jó vagy rossz? Vagy micsoda? Fülembe öltetted a bogarat a ventivel, hogy a tied mennyiel gyorsabban pörög. A tied hogy kap áramot. Az enyémnek kell táp csati meg egy része megy az alaplapba, de gondolom ez csak érzékele nem? 
-
tmiki
csendes tag
válasz
BlacKSouL
üzenetére
Na először is. A prim 95 öt futtatva 2db -ot a throttleW nál az alsó grafikon meg se mozdult 0-n állt. De ahogy néztem a feladatkezelőt a proci nem is ment 100-on. Ráengedtem a dvd shrinket ez meghajotta 100% on. A proci 57-58 max. az fsb 220 a memoria 440Mhz. A fesz 1.4 V . És nekem elég jónak tünik a gép. Innen most hova tovább min álogassak még? Előre is köszi.
-
tmiki
csendes tag
Kösz a segítséget. A cpu-z azt írja a steppingre hogy 3
ezt akartad tudni? Ma próbálgattam reggel. 220FSB 1.4V a procinak ugy hogy le van véve a ház oldala úgy kb 56-57 fok dvd shrinkel-es közben analizálás és encode. Szoval szerintem meghajtottam. Mivel lehet még meghajtani a procit? Akkor a rosszaabbik fele a reggelnek: 225FSB 1.4V kékhalál. 225FSB 1.4125V win halál kov. win javitas. Most olyat probálok, hogy az alaplap is tud húzni gigabyte 1000L szóval ha úgy érzi húz 10% -ot igy az FSB 220 a ram 440 Mhz lesz kiváncsi vagyok az eredményre. A procinak mennyi feszt kellene adnom mert a bios alapba a 2.8 prescottnak 1.3875V-ot ad. Elég ez neki? A 478-as tokozás miatt azt hiszem ez is a melegedős fajta a 775-ös nem melegszik elvileg ennyire. A te ventid mennyit forog az enyém max 1900-at. Lehet ere nagyobb teljesítményű ventit kapni szerelni mert a sima 8 cm venti nem megy rá. kb 7cm venti kelene de honnan?

-
tmiki
csendes tag
Én a tápra gyanakodta. Hogy nem bírja el a cuccot. Cakk-pakk ami a gépben van 2 winyo , 1Gb ram, dvd, cd író, meg a 6600GT +2 venti. Ha meghajtoma gépet azaz elelem az FSB-t meg a vid karit is húzom alapon 500/900 felhúzva mondjuk 580/1100 akkor már lehet hogy nem bírná a táp. Ehez a cucchoz mekkora táp kellene?
Nekem a 350W Chieftc van lehet hogy kevés
A segítséget előre is köszi. -
tmiki
csendes tag
válasz
BlacKSouL
üzenetére
Hali.Kösz a jegítsége mennyi feszt adjak a procinak? A hirtelen reboot arra utalhat, hogy nem kap elég feszt? A proci hőfoka szobától függően alapon 35-38 fok meghajtva 64-65, ha nem megy maxon a venti rajta. A hűtó egy cooler master aero 4+. Teljesen réz borda. Most 1600-at pörög de 1900-ig hajthatom. Az hogy derül ki, ha a táp nem bírja el a gépet? A válaszokat előre si köszi.
-
tmiki
csendes tag
Hali. Egy kis segítség kellen. A tuninghoz. A lapom: gigabyte 1000L a proci 2.8 478-as prescott 800-as FSB , a memória 1Gb Kingston. A problémám az lenne, ha húzom az fsb-t akkor van olyan hogy mondjuk 220-230 FSB körül feláll a windows megy a net meg ilyen gagyi dolgok, de amikor megterhetem a procit akkor paff és újraindul a gép. Mitől lehet ez?
A 400-as memóri le van véve 333-ra. Mert először a memóriára gyanakodtam hogy nem szereti a 400Mhz-t meg fölötte. A Tápom Chieftec 350W-es. Dvd, cd író 160Gb Samsung winyó meg 6600GT van a gépbe. A válszokat előre is köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4203, 94% Akksi
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Használt számítógépek/merevlemezek számlával, garanciával! Ingyen Foxpost/PostaPont!
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 256 GB-100%-3 hó gari!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4181, 94% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

. Viszont hiába csavargatom 1900 felé nem megy. Én keveslem ezt- Ezzel lehet valamit kezdeni miért nem pörög 2500 körül?
Nekem a 350W Chieftc van lehet hogy kevés