Hirdetés
- Akciófigyelő: Jelentős kedvezményekkel veheted meg a Xiaomi 17-eket
- MWC 2026: Megérkezett a NXTPaper AMOLED
- Huawei P10 - pisztácia nem is volt
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- MWC 2026: Na, fussunk vele még egy kört!
- iPhone topik
- Sokkal jobb ajánlat lett elődjénél az iPhone 17e
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ribi
nagyúr
válasz
robyeger
üzenetére
Nekem nem is az a problemam, hogy nem lehet felnyomni az sfb-t hanem hogy csak minden masodikra bootol be. Frissitettem a biszot(1208). Ok restart. Mondom megnezem a bioszban a homersekleteket. Ranyomok es freeeeeez. Mondom muter. Jovan legkozelebb. Restart, majd bot kepnel all es semmi. Muter2. Ok reset. Juheee tovabbbment. Winfos boot. Eger bejon, majd semmi. Fekete kep es eger. Muter3. Mondom akkor safemode. Meg az eger sem jon be. Muter4. Reset. Hopp megint bootkepnel all es semmi. Muter5. Ok akkor kikapcs bekapcs. Es csoda, bejon a winfos jeeee. Na akkor megnezem mit tud a proci, es ami meglepett , csoda mod 3.1G-n elindult. Persze boot kepnel nemmegy tovabb. Muter6. De reset utan bejott a winfos. Szal mindez kb 20/c alatt. Szal innentol nekem kicsit elegemlett belole, es ezt minden allitasnal eljatsza, szal szopok vele rendesen!!
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Hegesztés topic
- AMD FX
- Eredeti játékok OFF topik
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Formula-1
- MWC 2026: Megérkezett a Xiaomi Pad 8 sorozat
- Akciófigyelő: Jelentős kedvezményekkel veheted meg a Xiaomi 17-eket
- További aktív témák...
- DELL Alienware 16X Aurora Intel Core Ultra 7 / RTX 5060 Csillagközi indigó 2029-ig garancia
- GMKTec NucBox M6 Ultra mini számítógép - R5 7640HS 16GB 4800MHz DDR5 512GB SSD AMD Radeon 760M W11
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 4 Ryzen 5 PRO 7540U 14" FHD+ 32GB 512GB Lenovo gar: 2028.01.07!
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB Desert Titanium használt, karcmentes 95% akku (344 ciklus) 6 hó
- KÉSZLETKISÖPRÉSI UltraAkcióóó! MacBook Air M4 16GB 256GB Garancia - több színben!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest