Hirdetés
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iPhone topik
- Örömkönnyek és üres kezek a TriFold startjánál
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Google Pixel topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Telekom mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
thg
csendes tag
Akkor lehet, hogy a procnak kevés már az alapfesz. De persze az is lehet, hogy elnéztem valamit, én is még csak kezdő overclocker vagyok
. Az optimális memória időzítéseket különböző frekveciákra megtalálod a cpu-z spd füle alatt. Az én 3GHz-es P4-em jelenleg stabilan fut 3.9GHz-en 1.45V fesszel (az alapfesze 1.287V-1.4V):
A RAM pedig DDR416-ként üzemel 260-as FSB-nél 5:4 FSB : DRAM aránynál. Így persze jobban is melegszik a proc, de a hűtése nem gyári, hanem hőcsöves Thermaltake, amivel max 58.7 fokig melegedett az S&M nevű program által futtatott tesztek alatt. Én a következő beállításokkal futtattam:
A HDD teszteket kikapcsoltam. Abból, hogy melyik tesznél lépnek fel hibák tudni fogod, hogy melyik elem nem bírja a húzást jelen körülmények alatt.
Új hozzászólás Aktív témák
- HP EliteOne 800 G5 All-in-One i5-8500 16GB 512GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- Apple iPhone 13 mini Red Kompakt méret, nagy teljesítmény 256 GB Használt,szép állapot, 100%
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3685
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3195, 95% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
. Az optimális memória időzítéseket különböző frekveciákra megtalálod a cpu-z spd füle alatt. Az én 3GHz-es P4-em jelenleg stabilan fut 3.9GHz-en 1.45V fesszel (az alapfesze 1.287V-1.4V):