- Fotók, videók mobillal
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Már görgetés közben is fordít a Google Karikázva keresés
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Android szakmai topik
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
Új hozzászólás Aktív témák
-
Superman
nagyúr
válasz
robyeger
üzenetére
A tapasztalatom: nem biztos, hogy megérte az MSI-ről az Asus deszkára váltani, bár visszatehetem akár holnap is az MSi lapot, de többet vártam, másoknak nagyon jól muzsikált.
A helyzet: a legújabb (ez is 2005 végi) biossal még csak fel sem ajánl semmiféle unlockolást. Ráadásul abban reménykedtem, hogy 1:1-ben hajhatom a ramokat, meg a prockót, de megint vagy 3:2, vagy 5:4 lesz az arány. ha 400-ra veszem a DRam Frequency-t, akkor meg nem indul ela gép, CMOS resetelni kell. Az MSI.-ben a ramok bírták (kipróbáltam ) a 450MHZ-et is, denem értem itt mi a helyzet. lehet, hogy egy korábbi biossal kellene próbálkoznom, csakhogy nagyon korábbra nem mehetek, mert nem fogja felismerni a prockót. -
Superman
nagyúr
válasz
robyeger
üzenetére
Természetesen megosztom, de a bios verziókról szólva, az Asus P5P800 a legutolsó biosoktól kezdve támogatja a 2MB-os L2-vel rendelkező prockókat, így az én P4 640-esemet is. Tehát annyira nagyon nem mehetek vissza a biosok verziójában, de nagyon izgata dolog és beszámolok.
Egyébként olvastam a témában a hozzászólásaidat, inspirálóak.

Új hozzászólás Aktív témák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Fotók, videók mobillal
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen alaplapot vegyek?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- World of Tanks - MMO
- Viccrovat
- További aktív témák...
- 203 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070
- RÉSZLETFIZETÉS.BANKMENTES.KAMATMENTES. Új noblechairs Epic valódi bőr FEKETE - FEHÉR 3 év garancia!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE H610M i5 12400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 5060Ti 16GB Zalman Z1 PLUS Corsair 650W
- Garmin USB ANT Stick jeladó eladó
- LG Gram 14 WUXGA IPS i7-1360P 5.0Ghz 12mag 32GB DDR5 1TB SSD Intel Iris XE 10óra Akku Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest