Hirdetés
- Fotókon a Samsung Galaxy A57
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Redmi Note 15 Pro+ - több plusz, mint mínusz
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- One mobilszolgáltatások
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Aktív témák
-
kizo13
tag
OK. Megvan mi volt a gond. A proci kicserélése után minden rendesen működik. Ilyet elötte nem láttam, hogy a gép elindul és csak szabálytalan időközönként fagy ki.
-
Agyzuzo
addikt
Nekem is TH7-II van és frankón megy, pedig már az egyik kondit is letörtem egyszer... ;)
Den: nekem történetesen eddig mindig szerencsém volt az ABIT alaplapokkal, igaz a mostani még csak a második. ;) -
BobMaster
senior tag
Jöhet a csere-bere. De mivel szerintem nincs otthon elfekvő RD-d, ezért érdemes szervizhez fordulni. A lényeg: valamelyik alkartész sz*r a rendszerben.
Másik: az a 2G már húzva annyi, vagy alapon? Megesküszöl, hogy jól állítottad be a BIOS-t? Visszavehetsz az RAM időzítésekből, nem biztos, hogy bírja ha Turbo-n van. -
kizo13
tag
Segítsen valaki! Mi lehet a baj? P42ghz + abit th7II + 2*128mb rambus. Win telepítőbe mindig belefagy. Mi okozhatja ezt a hibát. Ha valaki találkozoztt már ilyennl akkor írjon. Thx.
Aktív témák
Hirdetés
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Xbox tulajok OFF topicja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Fotókon a Samsung Galaxy A57
- OLED TV topic
- Gyúrósok ide!
- Házimozi belépő szinten
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core Ultra 5 235 14 mag 14 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AMD Ryzen 9 7900X 12C/24T Garanciális
- ÉRTÉKELÉSRE VÁR! Intel Core I5 10600K - 4.8Ghz Turbó Foxpost Az Árban
- Ryzen 5 2600 + gyári bontatlan hűtő
- Hibátlan, újszerű AMD Ryzen 5 5500GT AM4 BOX processzor gyári hűtőjével - 20 hónap bolti garival! -
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 9060 XT 16GB Asus A31 PLUS TG ARGB 650W
- MÉGÚJABB ÁRCSÖKKENTÉS Xiaomi Redmi 13C 8/256 mint az új, garanciával eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi 12 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3910
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs