Hirdetés
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A17 5G – megint 16
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Aktív témák
-
up
senior tag
Egyébként nagyon köszönöm az eddigi tanácsokat!
Oké, hogy ezekben a márkákban érdemes gondolkodni, de *mégis*! :) A 40-ben a legtöbb benne van, de nem feltétlenül a drágább a jobb (pl eddig tökéletesen kijöttem egy Abit BF-6-tal, haverom pedig egy azonos kategóriájú ASUS-sal jobban megszenvedett).
Azon döbbentem meg, hogy az egyik Abit 845PE-s valamelyik teszt szerint stabilitási problémákkal küszködik, ha nem 1 DDR modul van benne. Egyébként a DDR-400 nekem sem követelmény.
Szóval melyik konkrét lap (mondjuk ajánljon mindenki hármat, sorrendben), illetve melyik chipset? Hiszen ha ki tudnánk hozni győztesnek akár a PE-t, akár a SiS-t, az már alaposan leszűkítené a lehetőségeket. Az is számít persze, hogy az adott chipsetre milyen minőségű lapok készülnek, tehát ez is érdekel.
Köszi előre is!
up
Aktív témák
- Óra topik
- Ubiquiti hálózati eszközök
- SörcsaPH!
- Mercedes topic
- Formula-1
- Az Enermax megvillantotta az új, p(l)atinás csúcstápját
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Samsung LCD és LED TV-k
- Nagyon gyorsan búcsút mondhatunk az olcsó notebookoknak
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3755, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Apple iPhone 16 Pro Max Desert Titanium Titán dizájn, Pro kamera, 120 Hz ProMotion,90%,3 hó gari
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ / 8/256GB / Kártyafüggetlen
- LG 65G4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest