- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Yettel topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Aktív témák
-
biker
nagyúr
nem, nem, nem vagy a bögyömben, csak egyszerűen NEM találtam semmit arról, amit írtál.
sem azt a cikket, amit elküldtél mailben, sem azt a topikot, ezért mondtam, próbáld már megkeresni a keresővel, ha már ajánlgatod.
én VA303-at vennék nővéremnek, nem homme-t, és egyelőre papíron, és kinézetre messze jobb kellene legyen mint más 11ezres cucc.
mert lehet jobb a crative p380, de ugy néz ki a satellitje mint egy Levi's hangfal a kínain.
igen, elektronikával foglakozom, de megvétel előtt a boltban nem szeretnék, ha szétszedném, ezért kértelek, küldj vagy írj valamit.
egyébiránt én csak annyit kérdeznék, ennyi pénzért van e jobb?
nem kicsivel töbért, ennyiért.
ugyebár ár/érték viszony szerint kell nézni, ha ennyi van.
mert lehet az MLI jobb, ha nincs rá keret :(
Aktív témák
- One mobilszolgáltatások
- Villanyszerelés
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- World of Tanks - MMO
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Külpolitika
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Új DELL Inspiron 16 Fémházas Multimédiás Laptop 16" -50% Ryzen 7 8840U 8mag 16/1TB FHD+ IPS
- LG UltraGear 27GR95QE-B Gamer Oled Monitor!27"/2k/240hz/0,03ms/HDMI 2.1/Konzolhoz is
- Új, bontatlan, iPhone 16 Pro Max gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Új, bontatlan, iPhone 16 Plus gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Új, bontatlan, iPhone 16 Pro gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD GTX 1050Ti 4GB DeepCool Tesseract Chieftec500W
- Honor Magic7 Lite 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest