Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• LOTR

addikt

nem olvastam teljesen végig de mivel genius vs ozaki a téma akkor én is beleszólok
    a genius home theatre 5.1 pontos típusszámot nem tudok de ha jól értesültem az adatai:
    fa doboz, fa színű, árnyékolt
    5 x 12w + 1 x 30w (asszem a leadott)
    44e Ft
    egy átlagos szobába sőt még egy nagy szobába is bőven elég

ozaki asszem ennek egyik legjobb típusa a Q3 home theatre de ha nem akkor szóljatok gyorsan fejlődnek ezek is
    ez szintén fa dobozos de fekete színű árnyékolt
    na a teljesítményébe nem vagyok biztos de a mély az 120w ez bizti a többi meg 30w asszem

na most felmerülhet a kérdés hogy miért ez a nagy különbség a 2 között de én se tudom valószínű ozakinál nem a ténylegesen leadott teljesítményt adták meg
    habár az ozakinak van egy alapzaja ami nem olyan vészes főleg hogy max 35e Ft bruttó cserébe az erősítése is jóval nagyobb

úgyhogy akinek a hangerő a lényeg az ozakit vegyen (a szomszédok és egyéb kártékony anyagok ellen(ide nem a szomszédot érteni :DD) ez jó, sőt még vakolatszedésre is, meg felszerelés után még állítani is lehet a hangszórók irányát
    akinek meg a tiszta hang és nem a hangerő számít az meg vegyen 44e Ft ért bruttó geniust

de attól hogy ozaki nem olyan ismert mint genius nem rosszabb sőt (elég sok sztem nálunk ismeretlenebb márka van ami sokkal jobb mind a 2 nél)
    aki meg vmi igazán jót akar az vegyen THX es cuccot persze 100e alatt nem hiszem hogy fog kapni

remélem sikerült segíteni ha meg vhol hülyeséget írtam az adatokba akkor szóljatok

Új hozzászólás Aktív témák