Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
-
törölt tag
-
törölt tag
válasz TeeBee73 #21229 üzenetére
Magus rohadtul hianyzik, jatszottam jo parszor, az elso jatekom valamikor a 90-es evekben volt, elmentem a szomszedos akkor meg faluba, szigetszentmiklosra, az akkor meg csepel tacsko bringammal keresztul a "hataron", ott a sracok segitettek csinalni egy karit, dzsenn harcos, ki is dobtam egy dzsenn szablyat
Most olvasom sokadjara a Boszorkanyhadur-t, imadom a Toron-Kyr cuccokat
Sorozatokbol Strange Things varos, mar csak masfel honap, Travelers fasza, imadtam, kaszaltak a 3-ik evad utan, Expanse 4-ik evadot varom iden, meg valamikor lesz a Man in the High Castle zaro evada is.
-
törölt tag
válasz TeeBee73 #21221 üzenetére
Megvan a 70-es Wizardom, most meg csak T4-es Riftet megy, de ha meglesz a set akkor...
Koszben Game of Thrones kritika, ez az amit ugy en is igy latok, hibak es atgondolatlan dolgok vannak, am ettol meg fasza osszesegeben az egesz, a rinyalokat is szepen helyrerakja. [link]
-
törölt tag
Elso naptol kezdve a Starkoknak szurkoltam, fuggetlen Skocia foreshadowing
-
törölt tag
válasz Erdei88 #21193 üzenetére
Nem igaz, tagadok mindent, van inteles gepem, céges
Az meg hogy nem ulok fel az oly nepszeru fikavonatra, vagy csak azt nezem mi a szar...
Nem tokeletes, de nem is olyan szar mint amilyennek leirjak.
Amugy ha a parhuzamot vesszuk, felhypeoljatok magatokat, aztan meg csalodtok, csak magatokkal csesztek ki...
Olyan teoriak mentek millio helyen ami onmagukban egy sorozatot meger...
Nem tudjatok helyen kezelni a dolgokat
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz bigrob #21192 üzenetére
De mar az elso resztol!!11!1
Te figyi, Nemesis Bracer, miert nem esik
Nem tokeletes az evad, vannak benne hibak, hianyossagok, am amit a sok retardalt az imdb-n lemuvelt...
Nem fogjak fel hogy ezzel a szineszeket, a stabot is megbantjak...
Masodik karinak wizard vagy crusader? Season 17.
-
törölt tag
válasz bigrob #21190 üzenetére
Mar az elso jelenetben sem a konyvet kovettek...
Ha az elejetol szar, minek neztetek
Nem a befejezo ket kotet hianya volt a gond, hanem.az evadonkenti reszek szama. Sok mindent kellett volna lezarni adott jatekido alatt, nem volt ido a sztori rendes kibontasara.
Ettol meg 8/10 az evad, 10/10 a sorozat nalam
-
törölt tag
válasz Erdei88 #21174 üzenetére
GoT topikban megy az agyfasz szintu frocsoges... Mint a Freefolkon, par hulye adja a tobbiek ala a lovat, egesz jo kis mocsar lett, van sotetseg rendesen
Szeretem jo lett a lezaras, bar elbirt volna ez az evad meg 2-3 reszt hogy jobban kibontsak, ettol meg nekem nagyon bejon
-
törölt tag
Fasza volt a zaroresz, el lettek zarva a lenyeges pontok
Az utolso evadban volt par aprobb hiba, osszesegeben tetszett, 8.5/10 mondjuk
8 evi szorakozast adott, koszonjuk a zironak, hbo-nak, szereploknek es a stabnak
Most akkor johetnek a konyvek
-
törölt tag
válasz Devid_81 #21147 üzenetére
Ez egy nem hivatalos fap szoba (ovisoknak), Jim bacsi mondta ezt, minden modi ide jar fap-olni
Amugy meg van "plot-armor"-unk, AMD-s gepen nincs ban Stoon, Tailor, Erdei es en sem kaptunk meg bancsit itt, csak players, mert neki intel-nv-s gepe van, o is csak azert kapott kicsit mert szepen osszerakta, amugy mar itt sem lenne sosem a banan ultetvenyes nagybefektetonk
Hetfon jon a zaroresz, alig varom, remelem ez is uber fasza resz lesz
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Ez mar tenyleg az ipari hulladek kategoria [link]
-
törölt tag
-
törölt tag
-
törölt tag
Erdei merre alibizik ilyenkor
-
törölt tag
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Hulladek intel-nv nem kell senkinek, csak az AMD
[link]Bent van naluk egy HPC, inteles hulladek, mondtam hogy kidobhatnank a picsaba vagy elvihetne az intel alatetnek, kellene egy jo kis AMD-s szero.... Egyelore a Google meg nem terjeszti a felhobe, de azt hiszem holnap felvetem, mi lenne ha... ?
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz bigrob #20985 üzenetére
Lehet, bar en nem is veszem olyan komolyan a "hibakat"
En azert ulok le a tv ele hogy jol szorakozzak, a magyar forumozok tobbsege meg ugy latszik hogy legyen miert morogni, panaszkodni, nyavajogni, meg fikazni
Ez a GoT ezt hozza, tessek elfogadni es kesz, majd ha kijonnek a konyvek meg lehet nezni azok milyenek lesznek.
Kisse kifulladt a vegere a sori, meg nagyok is voltak az elvarasok, olyan ez mint ahogy par topikban ahogy az AMD-t varjak, elore megy a sajat maguk fel hype-olasa, aztan minde hirnel megy a siras, meg a hiszti, meg az elore szarozas, en meg szepen megveszem a kis dragat, beteszem a gepbe es jol szorakozok, a fent leirtak velemenyet meg szepen feltorlom egy adag wc papirral es lehuzom a wc-n
Tessek szepen szorakozni, jol erezni magad, nem mindig zsortolodni.
Az elet szep [link]
Az alkoholmentes sort meg b@zd ki a kukaba... Alkoholos kell
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Na, megprobalom roviden
Az egesz sorozat az un Power Game-re epit. Cersei maga mondja Baelish-nek, power is power. Ez mozgatja Cerseit. Nem eleg nyerni, hanem minel latvanyosabban, minel tobb tanuval, az ellenfelet teljesen elpusztitva. Ha itt legyak 50 katonat, meg azt a par masikat, esetleg Danny-t azzal lehet h nyer rovid tavon, de nem mutat erot, par honap es jon valaki uj aki kikezdi. Arrol nem is beszelve hogy jonnenek napokon belul az eszaki seregek hogy megprobaljak megbosszulni Danny-t.
Most felcukkolta Danny-t, megprobalja hasonloan mint anno Ramsey csinalta Jon-al, elhamarkadott rosz dontest hozatni vele, amit az elonyere tud majd felhasznalni. Sztem szopni fog
Szerintem meg ha meg is probalta volna, Danny meguszta volna es Drogon kimenti...
A kovetkezo reszben majd meglatjuk mi a strategiaja, lesz ver rendesen
Tywin csinalta jol, nem erdekelte az eszkoz, csak h nyerjen, last 3-ik evad Red Wedding
Egy adalek meg Cerseihez [link] A tronok harcaban nyersz vagy meghalsz, Cersei nem akar meghalni, nyerni akar, barmi aron.
[ Szerkesztve ]
-
-
törölt tag
-
törölt tag
A(e)GON megerkezett, faintos cucc, se pixelhiba, se bleeding, azert megvarom mig a nap leszall, Freesync 2-es monitor, 144Hz, 1440p, megnezem par jatek alatt milyen
Ja, es az ara is barati
-
törölt tag
válasz TeeBee73 #20935 üzenetére
Szep kis kormany
En nem jatszok autos jatekokkal egyaltalan, szoval nalam felesleges lenne
Megneztem az uj reszt kozben, kivancsi leszek az utolso kettore Jol lezartak par tortenet szalat, a maradek meg kemeny lesz.
Nalam meg mindig a Starkok a kedvencek, Sansat amennyire utaltam az elejen, tetszik most hogy amilyen profin beletanult a jatekba, eleg eselyes hogy a vegen pozicioba kerul. Targaryeneket sosem szerettem igazan, Danny meg mindig ellenszenves volt, szoval nem fogom sajnalni, ha veletlenul tortenni fog vele valami...
For House Stark!
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Engem sem mozgatott meg az elejen, nem jatszok ilyen Battle Royale-okat, de ez nagyon jol ossze van rakva, no meg ingyenes
Jo a jatekmenet, porgos, es ilyen bena szarok mint en is el tudnak jutni a Championig, csak taktikusan kell jatszani es kellenek normalis tarsak.
3 fos csapatok vannak, mi 2-en kezdtuk, mert a 3-ik indulaskor kiszallt, azt a vegen full epices csokakat gyaktunk le, okosan...
-
törölt tag
Addig kicsit Apex Legends
Jo kor volt
-
törölt tag
4-ik resz leakelodott, mar csak a linket varom
-
törölt tag
Hetfon jon egy ilyen, kivancsi leszek, elvileg zold kartyaval is megy a freesync, es kezeli a ps4 jelet is [link]
-
törölt tag
Ez jo deal [link]
-
törölt tag
Ez qrva jo, es tenyleg
-
törölt tag
Megneztem 5-djere is a reszt, meg mindig fasza, holnap is megnezem
-
törölt tag
-
törölt tag
-
törölt tag
Nektek semmi sem jó
Én baromi jól szorakozok, mar regen szetvalasztottam a sorozatot a konyvektol. Helyen kezelem a dolgokat, ez szorakoztatas, annak latvanyos és jó, elfogadom hogy itt mennyire tudjak kibontani a dolgokat, latvany és hangzasvilag a fontos, a sztori meg legyen emesztheto.
A konyvek meg hozzak a sztorit, en rakom hozza a tobbit a kepzeletemben.
-
törölt tag
SPOILER!!! SPOILER!!! SPOILER!!! SPOILER!!! SPOILER!!! SPOILER!!! SPOILER!!!
Sztem picit rosszul fogjatok meg a dolgokat. WoT
A sorozat cime megadja a valaszt arra a kerdesre, mirol ez az egesz sorozat: Game of Thrones - Tronok harca, vagyis a kozeppontban a Vastron all, azert megy a kuzdelem a hazak kozott.
A Night King, a zombik, a Fal az mind egy regrol ottmaradt legenda, amiben mar nem sokan hisznek a sorozat kezdeten, eleg csak arra visszaemlekezni mit mond Tyrion Jon-ak az elso evadban [link].
Ahogy delen beindul a harc a csaladok kozott a tronert, ugy eszakon egyre inkabb rajonnek, hogy tenyleg egy uj Long Night kozeledik, kell tenni valamit ellene.
Hogy miert indul meg a Night King az orok kerdes, mint latjuk Jon fontos szereplo, de Danny is ekkor kezdi bontogatni a szarnyait, Bran meg csak ebredezik a komajabol es Arya elkezdi a treninget Syrioval.
A masodik evad vegere nagyjabol latni kik lesznek a fontos szereplok, akik a kulcsot jelenthetik mindket kerdes megoldasara, tobbseguk Stark.
A ket fontos csalad a tortenetben, a Targaryenek, sarkanylovasok, egy fejlett, okos, eros es buszke nemzet leszarmazottai Valyriabol, akik egy latomas miatt menekultek el Dragonstone-ra par evvel Valyria bukasa elott. Megalapitottak a Targaryen dinasztiat es uraltak a 7 kiralysagot cirka 350 even at.
Starkok, a First Man - Elso emberek leszarmazottai, ahol a sorozat-konyvek idejen mindegyik gyereknek megvolt a kepessege hogy allatokba wargoljanak (belejuk "szalljanak", mindkozul Bran lett a legerosebb, aki amugy egy Targaryen-tol tanulta ki a mesterseget (3 eyed raven). Bran egyedi kepessege azert is kulonleges, mert nem csak allatokba, hanem mint Hodor eseten lattuk, emberekbe is be tud kapcsolodni, ez nagyon ritka dolog. Jon ugye egy keverek, Ice and Fire - Stark es Targaryen, az o feladata egyesiteni annyi csoportot amennyit csak lehet, hogy legyozzek a Night Kinget, eleg jol sikerult neki, kozben atment egy eleg komoly fejlodesen, zabigyerekbol Kiraly lett
Mindkozul a kedvencem Arya is bejart egy utat, kisgyerek kora ota harcos akart lenni (a farkasa neve Nymeria, egy harcos Targaryen hercegno, Aegonnal egyutt kezdtek meg a 7 kiralysag meghoditasat), eloszor otthon az ijjal tanult meg banni, elozo evadban elmeseli Sansanak hogy kezdte, es Ned hogy tamogatta ebben. Az elso evadban mar jol tud loni, elkezdte tanulni a kardforgatast, Syrio-val szintet lepett, emlekezzetek vissza mi volt az elso feladata, macskakat kellett elkapnia, amihez kellett kitartas, megtanulni nema csendben osonni, megtanulni hogy a macskak hatodik erzeke ne jelezze a "veszelyt", kozben vivni tanult es ami legfontosabb, egyfajta mentalis nevelest is kapott. A Houndtol kitanulta a mocskos harcot, mellette hozta letre a listajat is, kiket akar eltenni lab alol, illetve eleg csunyal elszakadt nala a cerna. Jaquin es a Faceless Men tette fel a kikepzesere a koronat, mire eljutunk a mostani epizodhoz, mar tul van par gyilkossagon, kb 8-10 evnyi profi kikepzesen, a halal szamara normalis, mergeket kever, kulsot valtoztat, orgyilkossagokat hajt vegre, akar szem nelkul vaksotetben is jobban harcol mint sokan masok, na meg van egy dolog ami Bran-t es Aryat segiti.
Magia.
A masodik evad elejen emlekezzetek vissza az ustokosre az egen, mindenhol azt mondjak hogy visszatertek a sarkanyok, a House of Undying, a Warlock-ok amikor elraboljak Dannyt es a sarkanyokat ok mondjak, hogy a sarkanyok visszattertevel visszatert a magia is, illetve egyre erosodott a sarkanyok kozeleben. Arya is magiat hasznal, azzal tamogatja meg a kulonleges kikepzeset, peldaul a test/arcvaltoztatashoz.
Melisandre is meg a Red Priestek is ezt hasznaljak (gyogyitas, feltamasztas, tuzvarazslatok), illetve a Night King is magiahasznalo, egy Nekromanta leegyszerusitve (meg jeges-havas vihar), plusz ugye a tortenete, bosszuvagya...
Szoval amit lattunk, hogy a 3-ik reszben az egyik tortenetet lezarjak (NK) es a Tronert folytatott harcra koncentralnak az rendben van, ahogy Arya odaert az is siman belefer, az egyik legjobb mestergyilkos, Westeroson tuti.
A harc meg a taktika, hat konnyulovassaguk volt, abbol eltek, raadasul Melisandre nelkul sima acel fegyverekkel mentek volna csataba... A Vale (Volgy) nehezlovasai nem tudom miert nem harcoltak lorol ahelyett hogy gyalogosan toltak, azt nem ertem, a tobbi meg konnyu gyalogsag volt, meg az Unsullied sem szamit nehezgyalogsagnak, Ramsey pajzsosai mar igen.
Bran taktikaja bejott, erte ment a Night King, rabaszott.
A par kiemelkedo hosok halala meg nekem tetszett, ha mar elmennek, tegyek meg kemenyen, tokosen, mint a kis medve, Ed, a Night Watch kapitany mellekszereplo, mar nincs fal, nem kell Night Watch, Sam meg konyvtaros, nem harcos. Az elso evadhoz kepest az is eleg szep fejlodesen ment keresztul, az hogy most odament es "harcolt" az elegge dicseretes, sosem volt az erossege, en tuti beszarnek ha oda kellen allni es egy zombisereggel harcolni. R.I.P. rupszi
Berric betoltotte a szerepet, Melissandre is, Berric Thorossal a kedvenceim voltak, kobor lovagok, kijelolt uton haladtak elore. A kis maci zsenialis volt, megerdemelte hogy legyakta 9 evesen az oriast, jobb mint Tormund, es a nagybacsi, Jorah is epic volt.
Az egyik legkomolyabb karakterfejlodest megis Theontol lattuk, amiken keresztulment a 8 evadon, volt fent is, lent is, es ahogy Bran megkoszoni neki, az nalam 10/10-es, az utolso lehelleteig harcol, hogy jovategye mindazt amit tett, a csaladjaert, ahova tartozik Mekkora hullahalmot pakol ossze egyedul
A kis zombik nem banthattak Brant, a feladatuk a vedelem leverese es Bran helyhezkotese amig a Fonok megerkezik, aki aztan... rabaszik
A tobbiek jo resze is el fog patkolni, mindenkinek meglesz a szerepe, mikor, miert, sereg nem sok maradt, de jo is ez igy, a kovetkezo 3 resz 78-80-80 perces lesz.
Cersei zsenialis fogonosz, Euronnal parban meg tuti sok mokat fognak nekunk tartogatni. Amugy a konyvekben Euron az igazi badass, teljes Valyria pancelja van, Sarkany kurtje amivel sarkanyoknak tud parancsolni, elmebeteg mindezek melle es egy igazi meszaros (nem lorincke).
Kicsit hianyzott nekem is hogy jobban kibontsak a Night King - Azor Ahai - Misztikum szalakat, de majd ha kijon a maradek ket konyv akkor kapunk valaszokat.
Roviden ennyit gondoltam, a csata jelenet baszott jo volt, Arya nalam 10/10, jol megirt karakter, a hosok, mint Ser Brienne, Jamie, Tormund, Gendry, Grey Worm nagyon jok, kellenek meg, illetve Sansa es Tyrion, szuperek, itt szimatolok valami meglepetest.
Ez egy mese, film, sorozat, ennek megfeleloen kell kezelni.
Johet a maradek 3 resz.
Az elgepeleseket nem fogom javitani, csokesz, tolok szorpot
-
törölt tag
-
törölt tag
GoT leaks! yes!
-
törölt tag
R.I.P. [link]
-
törölt tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- OLED TV topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- PlayStation 5
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Asszociációs játék. :)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...